sadržaj:

  1. Uredna manikura kod kuće
  2. Osnovna pravila
  3. Jednostavan dizajn
  4. Uredna manikura za kratke nokte
  5. Uredna manikura za duge nokte
  6. Odabir oblika noktiju

Trenutno nema djevojaka koje se ne brinu za svoj izgled. Uostalom, njegovan izgled je od velike važnosti u društvu. To se odražava u svemu: originalnoj kosi, modernoj i lijepoj odjeći, laganom šminkanju. Sve to stvara predivnu i neobičnu sliku. Međutim, najvažniji element koji privlači najviše pažnje drugih su olovke. Dobro ošišane olovke smatraju se posjetnicama svake djevojke. Stoga je brižljivo izvedena manikura sastavni dio atraktivnog izgleda djevojke. Unatoč kratkotrajnim trendovima u modi, koji diktiraju nova i elegantna rješenja za duljinu, boju, uzorke, mogući dekor i teksture premaza, uredan manikir ostaje osnovni zahtjev svake umjetnosti noktiju.

 

Uredna manikura kod kuće

Da biste na noktima izveli lijepu i njegovanu manikuru, nije potrebno provoditi mnogo vremena u posjetu kozmetičkom salonu. To je moguće učiniti kod kuće. U tom slučaju, možete napraviti željeni dizajn ili ostaviti površinu jedne boje. Neke djevojke ne vole nanositi lak i pokriti nokatnu ploču bezbojnim fiksativom. U svakom slučaju, dobro uređena manikura će izgledati atraktivno i povoljno.

Osnovna pravila pri izvođenju uredne manikure

Svakako, prvi i najvažniji korak je vlaženje kože ručki. To možete učiniti pomoću maske ili ručne kupke. Nakon nekoliko takvih postupaka, koža će postati svilenkasta i nježna. Sljedeće inherentno pravilo je sama manikura. Potrebno je riješiti zanoktice, nepravilnosti ploče noktiju i neravnine. Napravite lijepu manikuru može biti hardver ili način rezanja. Pripremajući kožu oko noktiju i samu nokatnu ploču, možete sigurno nastaviti s dizajnom.

Solidan uredan dizajn noktiju

Prilikom odabira monokromatskog premaza, treba imati na umu da su svijetli i zasićeni tonovi dopušteni samo s istim oblikom i duljinom svih noktiju. Te boje naglašavaju i ističu sve nesavršenosti. Svijetle i meke nijanse, naprotiv, sakrit će sve nedostatke i učiniti nokte ljepšim i privlačnijim.

Uredna manikura za kratke nokte

Nedavno su kratki marigoldi glavni trend u umjetnosti nail arta. Ova duljina je posebno cijenjena zbog praktičnosti i odsutnosti bilo kakvih ograničenja u radnom području. S udobnim kratkim noktima mnogo je lakše nositi se s kućnim poslovima. Manje je vjerojatno da će se slomiti i ne trebaju pažljivo održavanje. Općenito, djevojčice dobivaju mnogo manje problema. Da biste obavili urednu manikuru na kratkim noktima, morate odabrati prilično lagan dizajn, jer će puno dekoriranja, uzoraka, uzoraka i drugih nepotrebnih detalja učiniti nokte okusnim i otmjenim. Sofisticirano rješenje za kratku nevenku bit će ombre, jednobojni premaz ili francuski. Vizualno produžite prste kratkim noktima pomoću okomitih ukrasa. Jednostavni geometrijski motivi također izgledaju vrlo elegantno, na primjer, pruge, grašak, valovi, ravne i isprekidane linije. Od rhinestones, sculpting, glitter i druge vrste dekor je najbolje odustati. Maksimum koji se može napraviti je umjeren dekor u obliku naglaska na jednom ili dva nokta.

Uredna manikura za duge nokte

Unatoč činjenici da dugi nokti privremeno gube pozicije, mnoge djevojke ne žele promijeniti svoj uobičajeni oblik. A to je sasvim očekivano, jer duge marigolde mogu dati sliku ženskosti i ozbiljnosti u isto vrijeme. No, dugi nokti imaju jednu značajku koja se smatra plus, ali isto vrijeme i minus - oni uvijek privlače mnogo pozornosti, što znači da manikura treba biti uredan i nenadmašan. Za početak, potrebno je da svi nokti imaju isti oblik, duljinu, a zatim možete nastaviti s dizajnom dizajna. Dugački nokti omogućuju korištenje svih dostupnih varijanti dizajna i dekoracije, od jednostavnog monokromatskog premaza do složenih kompozicija s kamenjem, iskricama, modeliranjem, kamenčićima ili naljepnicama. Glavna stvar za obavljanje dekor bez fanatizma. Najbolje rješenje bilo bi kombiniranje dviju vrsta dekoracije. Lak na dugim nevenima treba nanositi s posebnom pažnjom kako bi se izbjegle nepravilnosti. Svaka manikura na dugim noktima izgledat će atraktivno i luksuzno, ako je dobro njegovana i uredna.

Uredna manikura za razne oblike noktiju

Kada je riječ o lijepoj i njegovanoj manikuri, najbolje je odabrati umjerene pastelne ili gole tonove, kao i sažeti oblik nevena. Naravno, veliku formu igra briga o samom nevenu. A ako je lakše otići, ponekad je vrlo teško postići ispravan i rafiniran oblik nevena.Prilikom odabira obrasca za manikuru, dajte prednost onima koji su najprikladniji za prste. Ne biste trebali loviti moderan trend kratkih noktiju, ako su prsti puni i kratki. Slično tome, nije potrebno izvesti duge uske nokte na dugim prstima. S ovim oblikom izgledat će previše tanko i dugo. Najpopularnija i najčešća opcija je uredna kvadratna manikura na noktima srednje dužine. Za pune i kratke prste, poželjni su duge marigolde, napravljene u obliku mekog ovala. Za male olovke srednje punine, najbolja opcija bila bi kvadratnog oblika na prosječnoj duljini nevena. No, djevojke s aristokratskim prstima mogu bez sumnje eksperimentirati s dužinom i oblikom po želji. Samo treba ukloniti preduge nokte.

Uredan manikir je od velike važnosti pri stvaranju modernog imidža, tako da mu morate posvetiti mnogo pozornosti. Tada će sve ženske slike izgledati privlačno, sofisticirano i uredno. Pazite na nokte!

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime