Kao što znate, moda je vrlo promjenjiva i nikada ne miruje. Ona nas svake godine diktira što ćemo odjenuti, a što kombinirati, pa čak i kako rezati kosu i šiške. I mnoge djevojke, kada imaju želju nešto promijeniti u svojim životima, uzgajaju resice ili, naprotiv, izrezuju. Čini se da je tako beznačajan detalj, ali uz njegovu pomoć moguće je promijeniti oblik lica, naglasiti oči i čak sakriti neke nedostatke. No, vrlo je važno da ne samo da se kombinira s vašim individualnim karakteristikama, već i da bude relevantna u modnom području. Pokušajmo shvatiti koje bi vrste bangsa trebalo preferirati u 2017. godini.

Trend frizure s bangom 2017

Dugo vremena se smatralo da su šiške nevažni element kose. I trend na otvorenom čelu i glatko položenoj kosi prisilio je djevojčice da oslobode šiške ili uklone pramenove uz pomoć raznih traka za glavu, ukosnica i alata za oblikovanje.No, 2017. godine bangs se vraćaju u modu, što znači da možete eksperimentirati s različitim varijacijama.

Naravno, asimetrija je vrlo popularna ove godine. Stoga, odabirom volumena, bezbrižnih kovrčica i poderanih frizura, sigurno nećete izgubiti i biti u trendu.

Oblique bangs - trend 2017

Svi vodeći stilisti na svijetu tvrde da je najrelevantnija i moderna opcija u 2017. godini neuredan rub. I to je vrlo cool, jer ga često biraju skromne djevojke ili oni koji ne trebaju previše drastične promjene. Ova opcija šiške izgleda vrlo zanimljivo, mladost, ali u isto vrijeme nježna i ženstvena. Štoviše, ova se vrsta smatra najuniverzalnijom i stoga je kombinirana s različitim slikama.

Što se tiče duljine i kuta šiške, to bi trebalo odabrati s obzirom na vaše preferencije, kao i značajke eksterijera. Primjerice, djevojke s dugom kosom najbolje je izvesti izduženi prasak koji počinje od očne linije i ide prema bradi.

Vlasnici kratkih, podebljanih frizura najprikladniji su šiške, koje počinju nešto niže od linije kose i istodobno završavaju u obrvama. No, potrebno ga je podrezati samo vlasnicima prilično guste kose. Za rijetke, prikladnije čupave verzije.

Ravne šiške i njihove varijacije

Sljedeći korak u modnim trendovima je glatka, ravna linija. No, budući da glatko odvajanje u 2017. godini nije u modi, onda bi trebao biti postavljen prasak u skladu s njim. Ali odaberite duljinu na temelju osobnih preferencija. Ali u idealnom slučaju, trebala bi otvoriti obrve i istovremeno pasti na oči. Također, imajte na umu da stilisti ne vole glatku oštricu, pa je bolje napraviti poderani prasak. Ova tehnika neće samo dati dodatnu količinu kose, već je i vizualno deblji.

Prilagođeni linijski izbojci

U novije vrijeme nestandardne, kreativne frizure različitih oblika bile su u modi. Ta činjenica postala je temelj za pojavu istih neobičnih vrsta šiški. Najčešće, prednji pramenovi radije rade u obliku trokuta, luk ili blago nagnut u jednom smjeru. U trendu je i ultra-kratka kombinacija geometrijskih frizura. To znači da bi kosa trebala biti glatka, a linija rezanja je savršeno savršeno glatka. Pa, dopuniti takvu strogu sliku može bezbrižan bangs.

Naravno, takve opcije šiške ne odgovaraju svakoj djevojci. Naprotiv, samo neke šokantne dame mogu tako hrabro eksperimentirati svojim izgledom.

diplomiranje

Ako želite dati vašu kosu pomp i gustoću, onda slobodno izaberite kaskadni prasak. Ona je također na vrhuncu popularnosti. Istina, za razliku od prethodnih godina, ove godine, stilisti nude oštriju mogućnost diplomiranja. Stoga pokušajte s nestandardnim kombinacijama. Na primjer, duga kosa i kratka šiška ili, naprotiv, kratka kosa s prilično dugim šiškama. Ali ako vam se sviđa klasična kombinacija duge kose s dugim šiškama, onda je i ova opcija trend.

Bočice za bojanje

Ako želite promijeniti, ali ne želite drastično promijeniti duljinu bangs ili ste se bojali, onda postoji odlična opcija - bojanje. Da biste to učinili, učinite ga pola bujnim ili tamnijim. Izgleda vrlo originalno i nevjerojatno elegantno. Kombinacija kave ili čokoladne kose i šiški u šljivastim ili pearlescentnim bojama vrlo je popularna. Također možete napraviti takvu varijantu bojanja, kao isticanje ili bojanje, koja će također napraviti raznolikost u vašoj uobičajenoj slici.

Kratke i ultra kratke bangs

Unatoč visokoj popularnosti dugih prasaka u 2017. godini, u modi su i kratke i ultra kratke varijante. Istovremeno se može koristiti i za kombinaciju s kratkom kosom i duljom kosom. Takve frizure nisu tako česte kao što svaka djevojka odlučuje o kosi. Ali ako želite biti u modi ili ste dugo razmišljali o promjeni slike, zašto onda ne biste isprobali samo takvu opciju?

asimetrija

Kao što možete vidjeti, gotovo sve opcije šiške u 2017. sugeriraju asimetriju. Ploča posjekotina dopuštena je samo u posebnim slučajevima. Stoga, ako želite, uvijek odaberite neravne rubove, lagani nemar i dodatni volumen, bez obzira na debljinu i duljinu vaše kose.

Šiške za kratku kosu

Da ne spominjem da su u 2017. kratke frizure relevantnije nego ikad. A posebno kao što su bob, pixie, stranica, garson ili sesson. Izgledaju prilično neobično i neobično. I naravno predlažemo posebne vrste bangsa. Na primjer, bob frizura najbolje je kombinirati s kosim dugim praskom. Dok za stvaranje pixie, možete odabrati više ujednačena i gusta opcija.

Svaka od ponuđenih opcija je posebna. Neki će moći istaknuti vašu energiju i strast. Dok vam drugi može pokazati mekši, nježniji i ženstveniji. Stoga, prije nego što sjednete u stolicu za frizera ili stilistu, razmislite o tome kako se vidite u 2017. godini. To će pomoći u određivanju stila šiški i šišanja općenito.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime