Dvorana u uređenju apartmana i kuća zauzima središnje mjesto. Po svom dizajnu, može se suditi o ideološkoj temi stila cjelokupnog interijera, ukusa i preferencija vlasnika, kao i opće atmosfere u okolici. Stoga, prekrasan dizajn dvorane nije od malog značaja. Pogledajmo što će biti relevantno za dizajn ove sobe u 2017. godini.

Design Hall 2017: moderne ideje

Bez sumnje, moderan dizajn pozdravlja klasike, mirne boje i strogost linija. No, u procesu stvaranja projekata, profesionalci uvijek pronalaze uporabu svoje kreativne mašte. Dakle, na fotografiji je moderna dvorana obiteljskog tipa koja se ističe svojim posebnim šarmom, jer ima svijetlo udobno mjesto - crvenu sferičnu stolicu. Osim toga, velur tapecirani kauč, svjetlo paperjast tepihElegantne trapezne svjetiljke daju sobi ugodan obiteljski ugođaj.

Na fotografiji - izvorni interijer dvorane u stanu. U centru se nalazi stolić za kavu i puno udobnih mjesta za vlasnike i goste.Namjerna kombinacija namještaja različitih stilova još jednom će naglasiti lakoću atmosfere. Ovdje svatko može pronaći za sebe ugodan kutak po želji.

Velika površina u dvorani često dovodi do odluke o prostornom uređenju prostorije. Dakle, na sljedećoj fotografiji, zahvaljujući veličanstvenim stupovima i kauču, soba je prikladno podijeljena na prostore za blagovanje i rekreaciju. Ekspresivni naglasci svijetlo žutog namještaja postavljeni su posvuda, što stvara jedinstvo stila i sklada u percepciji prostora kao cjeline.

U ovoj sobi postoji prilično strog dizajn s modernim naglaskom. Plavi i bež tonovi oplemenjuju unutrašnjost i danas su vrlo važni. Kao iu prethodnom primjeru, luksuzna kauč ima funkciju prostornog zoniranja.

Vrhunac luksuznih dvoetažnih kuća i apartmana je otvoren uspon na drugi kat. Zbog visokog stropa u dvorani puno svijetlog prostora i prostora za dekoraciju.

Ova soba nalikuje konferencijskoj dvorani. Prostori vam omogućuju da postavite nekoliko kauča u jednom prostoru sobe i dugačak stol sa stolicama u drugom.

Ovdje velika prostorija raspolaže pacifikacijom i ugodnim opuštanjem. Njegova značajka su prozirni prozori, zidovi, pa čak i vrata. Čini se da ste na verandi.

U suvremenom dizajnu hodnici i ormarići više nisu toliko relevantni. Zamijenili su ih police i svlačionice. Osim toga, oni još uvijek mogu biti prekrasan dekor.
Često u unutrašnjosti radije koristiti minimalnu količinu namještaja, preferirajući lijepe dekorativne elemente. Ova tehnika određuje ritam interijera, čineći ga potpunim i potpunim, a ne potpuno zatrpavanje prostora.
Apsolutna simetrija je glavna ideja dizajna ove dvorane. Kauč ​​se nalazi oko perimetra oko prozirnog stolića za kavu. Cijeli set namještaja je dizajniran u istom stilskom smjeru, simetrija oblika se promatra svugdje. Ovdje su čak i mali predmeti i vrijedni dodaci uređeni u strogoj simetriji. Ali takva štednja uopće nije dosadna i monotona, već naprotiv, povezana je s idealnim poretkom i besprijekornom organizacijom vlasnika.

Prostor u ovoj sobi upija njegovu slobodu. Poseban šarm je različit strop zona, gledajući na to, još jednom uvjeren da ne možete samo lijepo organizirati rasvjeta, i napraviti luksuznu kompoziciju stilski svjetiljke.

Ovdje u dizajnu dvorane polazište je bilo primanje velikog broja gostiju. Dakle, šik prostrana sofa je prva stvar na koju su dizajneri posvetili posebnu pozornost. Velike sofe danas mogu biti razne dizajne, siluete i boje.

Luksuzni mekani kutak u kombiniranim mirnim nijansama postao je izražajan fokus na svijetloj pozadini. Podovi od prirodnog drva donose “eko dodir” suvremenom minimalističkom dizajnu. U svakom trenutku vrlo je cijenjen i izgleda nevjerojatno lijepo i skupo.
Koncept dizajna ove dvorane igra je kontrasta i dvosmislenog minimalizma s elegantnim klasičnim kapljicama i starinskim predmetima.
Kombinacija klasičnog i modernog izgleda vrlo je zanimljiva i skladna u modernom interijeru. Optimalan dodatak čvrstom namještaju bit će svijetla pozadina i neutralni tekstil.
Kamena obloga je jedan od osnovnih elemenata stila potkrovlja. Ali i kamen se organski uklapa u unutrašnjost dvorane s izraženim modernim minimalizmom.

Osjetit ćete maksimalnu mekoću i udobnost dok se opuštate u ovoj sobi. Uostalom, ovdje je sve predviđeno - mirna pozadinska paleta, veličanstveni prostor za sjedenje. Nakon čitanja vaše omiljene knjige, uranjajući u njegovu fascinantnu priču, vrijeme će ovdje proći nezapaženo.

Kreativnost u dizajnu dvorane uvijek ima puno pravo izraziti se u svoj svojoj slavi. Tu opciju najčešće odabiru aktivni vlasnici. Na fotografiji se čini da se interijer igra s bojama. Takvu će atmosferu gosti dugo pamtiti.
Za one koji traže posebnu boju u dizajnu, sljedeći projekt je idealan primjer.Indijski motivi su vrlo aktivno praćeni u dizajnu sobe: narančasti ton kao glavni, etnički uzorci na tkaninama, karakteristični dodaci u obliku statua, sanduka, mirisnih štapića.
Velika soba u drvenoj seoskoj kući uvijek je luksuz. Dizajn prozora s drvenom oblogom podsjeća na kupolu, a kamin je bitan element topline doma i obiteljske udobnosti. Stari i prirodni miris u ovoj prostranoj sobi.

Kraljevski šarm ima dvoranu na sljedećoj fotografiji. Moderni stil s popločanim podovima, kožnim namještajem i sofisticiranimstol za kavu uskladiti, zahvaljujući ljestvama od šara, zvuči elegantnije i ozbiljnije nego što smo očekivali od njega.

Nevjerojatna sloboda, jednostavnost i udobnost mogu se osjetiti u sobi prikazanoj na ovoj fotografiji. Izvorni dizajn kauča, na kojem se može opustiti više osoba, stvara opuštenu ugodnu atmosferu.

Neprevaziđeni potkrovlje ispunilo je prostor velike sobe. Ukras od opeke na jednom od zidova, tematska dekoracija svjetla i prostrani svijetli kauč - izraziti stilski dotaknuti veličanstveni potkrovlje.

Stilovi miješanja često se koriste u dizajnerskim tehnikama. Na primjer, u fotografiji moderni klasici i elementi potkrovlja u dizajnu dvorane izgleda vrlo naočit.

Izvorni rustikalni dizajn - stil u dizajnu dvorane na fotografiji. Veličanstveni kamin, obložen kamenom, tapeciranim namještajem, drvenim oblogama, ugodnim mekim svjetlom stvara atmosferu udobnosti i topline, unatoč obilju prostora u sobi.

Minimalizam je univerzalna opcija za malu dvoranu.

Dizajn dvorane u stanu: stvarne ideje

Obično u kompaktnoj prostoriji dvorana može istovremeno obavljati nekoliko funkcija - služiti kao dnevni boravak, dnevni boravak, blagovaonica, a ponekad i gostinska spavaća soba. Kako napraviti sobu udobnom, elegantnom i praktičnom?
Zamjenjivi zidovi zamijenjeni su laganim pregradama. Također, scenariji namještaja, boja i svjetla mogu savršeno uskladiti prostor.
Unutrašnjost kompaktne prostorije na sljedećoj fotografiji nije u potpunosti pretrpana masivnim namještajem i tapetama s privlačnim otiskom - to je još jedan sjajan način da istovarite mali prostor.
Ne bojte se u maloj sobi, ali koristite dublje tamne tonove s dobrim prirodnim svjetlom.
Mala soba u apartmanu je maksimalno ispunjena svjetlom i predmetima u neutralnim pastelnim bojama. Izvrsno rješenje je korištenje funkcionalnog namještaja: modularni kauč, sklopivi stol i kompaktne police.
S obzirom na područje i arhitektonske značajke sobe, možete stvoriti zanimljive dekorativne kompozicije. Ali zapamtite da svaka stvar u unutrašnjosti treba biti korisna i funkcionalna, a tkanine, slike, pa čak i neobična svjetlosna rješenja mogu poslužiti kao prekrasan ukras.

Pozadina za dvoranu 2017

Širok izbor modernih tapeta olakšava odabir najbolje opcije za ukrašavanje zidova u hodniku. Raznovrsna paleta boja i nijansi, obilje crteža i tekstura - svatko će pronaći nešto što će se skladnije kombinirati s cjelokupnim stilom interijera.

Danas su popularne tapete u unutrašnjosti svih soba. Područje dvorane omogućuje vam da stavite na zidove prekrasne panoramske fotografije zapanjujućih pogleda. Foto ideje za dvoranu, možda, imaju najopsežnije teme.

Zavjese i til: modni trendovi 2017

Veliku ulogu u dizajnu dvorane igra sjenila i tila. Čini se, samo tekstil! Ali ako tekstil nije u redu, onda integritet sobe i stilska harmonija ne dolaze u obzir.

Najbolji primjeri dekoracije zavjesa prikazani su u sljedećem izboru fotografija.

Kamin u modernom dizajnu dvorane

Kamin je odavno prestao obavljati samo funkciju grijanja prostorije. Bogatstvo dizajnerskih ideja omogućuje vam da odaberete najbolje opcije za kućni interijer.

Dizajn dvorane na fotografiji: novo 2017

Obilje modernih ideja, kreativnih rješenja i inovativnih pristupa u uređenju dvorane - to je manifestacija individualnosti i jedinstvenosti.Međutim, ako vaše razumijevanje udobnosti u potpunosti proturječi ekstravagantnim, netipičnim i hrabrim eksperimentima, ne pokušavajte biti u trendu, slijepo prateći modne trendove unatoč vašoj osobnoj estetici. Uvijek birajte onu koja odgovara vašem unutarnjem opažanju prostora i osobnog ukusa.

Recite nam o svojim planovima za dizajn dvorane ili što biste željeli promijeniti u trenutnoj situaciji?

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime