sadržaj:

  1. Modni trendovi
  2. Gradijent s kamenčićima i svjetlucavim tonovima
  3. Kutni gradijent
  4. Gradijent ljetne manikure
  5. Zimski gradijent
  6. Gradijentna manikura s uzorcima
  7. Francuski ombre
  8. Chromeov gradijent

Svi isti trend u provedbi gradijenta manikura. Takva manikura izvodi se postupnom gradacijom tona iz jedne boje u drugu. Za mnoge, ovaj dizajn se već smatra zastarjelim, ali, unatoč tome, on će biti na popisu najotmjenijih već nekoliko godina. To je zbog činjenice da majstori nail arta svake godine poboljšavaju dizajn manikure. Gradijentna manikura suptilno je kombinirana s večernjim i svakodnevnim lukovima. Ovaj dizajn se može napraviti s metalnim lakom ili u kombinaciji s tehnikama kao što su francuski manikir. Nije isključena upotreba dekoracije u obliku kamenčića, oblutaka, svjetlucanja ili uzoraka.

Modni trendovi manikura

Prilikom izvođenja gradijentne manikure možete uspješno igrati s rješenjima boja, simulirajući oštre i glatke prijelaze boja. Da bi dizajn marigolda bio još zanimljiviji, majstori noktiju predlažu izvođenje manikura ne samo klasičnim načinom, već i obrascima, apstraktnim crtežima i cvjetnim motivima. Prilikom vertikalnog prijelaza, pokušajte koristiti što više boja kako biste nokte učinili svijetlim i elegantnim. Ako želite umjereni dizajn, onda je najbolje koristiti klasične nijanse. Ovo rješenje može se nadopuniti blagim osmijehom francuske manikure.

Gradijentna manikura uz pomoć dijamanata i glittera

Nevjerojatan i nenadmašan učinak gradijenta može se postići glitter glitterom. U potrazi za posebnim dizajnom manikure za posebnu prigodu, stilisti predlažu da se obratite pozornost na nagib s dodatkom svjetlucavih ili kamenčića. Svjetlina i dodatni sjaj dekora bit će elegantan vrhunac ne samo umjetnosti noktiju, nego i cjelokupne slike. Najvažnije pravilo takve manikure je da sve bude umjereno. Glitter i rhinestones ne bi smjeli biti previše. Dekor može biti ukrašen s nekoliko marigolda ili dovršiti sve. Gradijentna manikura s blještavilom izvodi se ombre tehnikom, koja rasteže sjaj nokta. Najveći plus takvog nail arta je da je potrebno minimalno vremena da se završi, a konačni rezultat je božanski. Ova manikura savršena je za svakodnevni izgled i svečane otvore.

Dizajn čavala u obliku kutnog gradijenta

Nove zanimljive ideje ne čine da žene dugo čekaju. U novije vrijeme, najpopularniji dizajni za marigolde postali su gradijentna manikura od središta noktiju i glatke prijelazne točke. Glavno obilježje kutnog gradijenta je da se rastezanje laka izvodi dijagonalno, a dizajn od središta nokta izvodi se na bijeloj podlozi. Na ovoj pozadini možete napraviti prijelaz zasićene boje iz središta noktiju do kraja. Obje opcije su sofisticirano rješenje za elegantnu umjetnost noktiju. Ovaj neobičan dizajn jako je omiljen kod mnogih djevojaka zbog harmonije i elegancije dizajna.

Gradijentna manikura za ljeto

Pri izvođenju elegantne manikure s nagibom nemoguće je ne uzeti u obzir godišnje doba. Uostalom, na sezonu jako utječe odgovarajuća nijansa za manikuru. Za proljeće i ljeto nema nikakvih ograničenja. Ovdje možete koristiti cijelu svijetlu paletu boja. Nemojte se bojati kombiniranja privlačnih tonova. Ono što je najvažnije, uspješno se kombiniraju s uobičajenim slikama. Žute, ružičaste, grimizne, ljubičaste, plave, tirkizne i druge svijetle ljetne boje na raspolaganju su fashionistima. Takva će nail art postati pravi vrhunac atraktivnog ljetnog luka.

Gradijent u hladnoj sezoni

Za hladne sezone najbolje je drastično promijeniti paletu boja gradijentne manikure. Pozornost treba posvetiti kombinacijama ljubičaste, zelene, crne, vinske ili plave boje. Također ne gubi važnost i univerzalne bež tonove. Gradijentna manikura dat će djevojci rigor, šarm i gracioznost.

Gradijentna manikura s uzorcima

Kao dodatni dekor možete koristiti različite elemente, ali najprikladnije se smatraju crteži i uzorci. Luksuzni uzorci na sjajnoj ili mat osnovi čine nokte elegantnijim, elegantnijim i atraktivnijim. Po želji možete ukrasiti svaki nokat crtežima. Ali ako ne želite preopteretiti gradijent dizajna, onda je dovoljno da ukrasite jedan ili dva nokta. Slobodno izvodite uvojke, cvijeće, grančice, ptice i sve druge crteže. Sve ideje izgledat će nevjerojatno ako uspješno nadopunjuju lukove djevojke.

Gradijentna manikura u tandemu s jaknom

Sputana francuska manikura može se mijenjati s gradijentnom podlogom. Za izvođenje takav dizajn može biti u različitim nijansama.Ako želite više suzdržan i skroman učinak, slijedite monotonu osnovu meke ružičaste nijanse, a sam francuski osmijeh trebao bi se primijeniti u obliku blagog prijelaza u gradijentu. Nagib s jaknom može se dopuniti i proširiti pomoću crteža, kovrča ili sjajnog kamenja i kamenčića.

Chromeov gradijent

Trendična kromirana, zrcalna ili metalna manikura izgledat će drugačije, ako se radi u stilu gradijenta. Uz ovu manikuru možete se usredotočiti na jedan ili više nevena, pokriti ih zrcalom zrcala. Takav dizajn zasigurno će biti u samom središtu pozornosti, a ženske ruke će steći šarm, gracioznost i sofisticiranost.

Gradient manikura je sofisticirano i elegantno rješenje za moderan i moderan izgled.

Ova umjetnost noktiju savršeno se kombinira s ljetnim i zimskim slikama. Što se tiče rješenja boja, ovdje se možete u potpunosti osloniti na svoje osobne preferencije, jer za gradijent nema prepreka. Prije takvog dizajna teško je odoljeti, zbog čega je toliko popularan i tražen. Slobodno eksperimentirajte dodavanjem kamenčića, naljepnica, uzoraka ili elemenata negativnog prostora i ostanite u trendu.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime