Mjesečev kalendar odličan je način za praćenje promjena u energetskoj pozadini svakog dana. Svibanj 2019. zasićen je s povoljnim danima i onima koji su zasićeni negativnim. Lunarni kalendar će vam pomoći da bolje razumijete problem i koristiti njihove resurse uz maksimalnu učinkovitost.

1. svibnja (25-26. Lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Ribama

Dan mora imati introspekciju i vanjsku percepciju svega što se događa. To će pomoći bolje razumjeti situaciju i shvatiti da sve nije tako loše.

2. svibnja (26.-27. Lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Ovnu

Dan će vam omogućiti da optimalno iskoristite iskustvo starijih osoba i vlastitu intuiciju. Odluke donesene kao rezultat dobrog utjecaja na rad i osobni život.

3. svibnja (27.-28. Lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Ovnu

Dan priprema mnogo neugodnih iznenađenja. Energija ovih lunarnih dana je zasićena agresivnim vibracijama, a samo će vaš optimizam pomoći da izdržite sva testiranja s poštovanjem.

4. svibnja (28-29 lunarni dan)

Mjesec u Biku

Dan je kontroverzan: u radu je bolje koristiti pomoć drugih kako bi postigli željeni rezultat.No, u obiteljskim problemima bolje je oslanjati se samo na sebe i ne dopustiti uplitanje od strane vani.

5. svibnja (1-2 lunarni dan)

Mladi mjesec u Biku

Danas je bolje biti promatrač svega što se događa i ne činiti ništa. Svi problemi će se riješiti. Dan obilježavaju promjene u životu koje će također proći same. Dopuštena pomoć izvana.

6. svibnja (2-3 lunarni dan)

Odrastanje Mjeseca u Blizancima

Danas možete osjetiti val energije. Dan je pogodan za sport i aktivnosti. Vrijedi posvetiti više vremena sebi i riješiti što više vlastitih problema.

7. svibnja (3-4 lunarni dan)

Odrastanje Mjeseca u Blizancima

Dan će obilježiti uspjeh u svim područjima. Glavno je ne sjediti mirno i raditi nešto. Danas je dobro riješiti financijska pitanja i otplatiti dugove. Više vremena vrijedi provesti sa svojom obitelji.

8. svibnja (4-5 lunarnog dana)

Uzgoj Mjeseca u Raku

Dan je zasićen romantičnim vibracijama. Sjajan trenutak za lagano flertovanje bez posljedica.

9. svibnja (5-6 lunarni dan)

Uzgoj Mjeseca u Raku

Danas možete sigurno započeti važne projekte. Sigurno će dati pozitivne rezultate. Također je važno apsorbirati sve informacije koje će se kasnije pokazati kao izuzetno korisne.

10. svibnja (6-7 lunarni dan)

Uzgoj Mjeseca u Raku

Bolje je provesti sam u meditaciji i samospoznaji. Samo danas se mogu otkriti neočekivane istine. Za najveći učinak, morate provesti dan na pozitivnom valu.

11. svibnja (7-8 lunarni dan)

Mjesec u Leu

Danas je također vrijedno trošiti vrijeme na miru. Samo-ograničenje u hrani i drugi aspekti života donijet će samo jednu korist. Veliki dan za samočišćenje i samospoznaju.

12. svibnja (8-9 lunarni dan)

Mjesec u Leu

Dan obilježava opća napetost. Komunikacija bi trebala biti zatvorena samo u krugu rođaka i osobito bliskih ljudi. Poslovni sastanci neće donijeti uspjeh.

13. svibnja (9-10. Lunarni dan)

Odrastanje Mjeseca u Djevici

Dan je pun negativne energije, iz koje trebate pokušati zatvoriti. Trebali biste se uroniti u sebe i ne slijediti gomilu. Posebno je velika opasnost od upada u nevolje.

14. svibnja (10-11 lunarni dan)

Odrastanje Mjeseca u Djevici

Dan je vrlo uzaludan, ali poslovi će biti ugodni. Vjerojatno je susret s ugodnom osobom koja se dugo nije pojavila.

15. svibnja (11-12 lunarni dan)

Odrastanje Mjeseca u Vagi

Danas postoji visoki rizik od žrtve zavođenja. Pozornost suprotnog spola bit će ugodna, ali površna. Ne bi trebalo ozbiljno shvatiti što se događa, inače će posljedice biti strašne.

16. svibnja (12.-13. Lunarni dan)

Odrastanje Mjeseca u Vagi

Dan će biti pun događaja i sastanaka, unatoč činjenici da unutarnje stanje ne raspolaže akcijom. Nagrada za nelagodu bit će susret s korisnom osobom koja će pozitivno utjecati na događaje.

17. svibnja (13.-14. Lunarni dan)

Waxing Moon u Škorpionu

Unutarnje stanje zahtijevat će snažne dojmove na ovaj dan. Možete raditi ekstremne sportove ili jednostavno upoznati prijatelje koji dugo nisu viđeni.

18. svibnja (14-15. Lunarni dan)

Odrastanje Mjeseca u Škorpionu

Dan će donijeti niz promjena koje će se u konačnici pokazati korisnim. Na poslu se morate dokazati, a nagrada vas neće zadržati.

19. svibnja (15-16 lunarni dan)

Pun mjesec u Strelcu

Danas se možete sigurno spustiti na posao koji zahtijeva energiju. Dan će donijeti mnogo iznenađenja, tako da plan neće funkcionirati.

20. svibnja (16.-17. Lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Strijelcu

Energija ovog dana nastoji uravnotežiti sve događaje. Sva postignuća nužno se kompenziraju neuspjehima na drugom području. Stoga danas nije potrebno izdvajati se iz monotonog ritma.

21. svibnja (17-18. Lunarni dan)

Mjesec u Jarcu

Dan karakterizira slaba energija. Što nije dovoljno za rješavanje problema iza. Ne pretjerujte, bolje je voditi brigu o zdravlju.

22. svibnja (18. lunarni dan)

Mjesec u Jarcu

Danas moramo uložiti svaki napor u borbi protiv vlastite zamisli.Dan mora proći pod znakom poniznosti. Dobrodošli komunikacija s drugima, izleti gostima i domjenci.

23. svibnja (18-19. Lunarni dan)

Mjesec u Jarcu

Danas će svatko tražiti pomoć i pružati usluge. Prije nego što prihvatite takve usluge od drugih, morate pažljivo razmisliti o svemu. Inače, vjerojatnost problema.

24. svibnja (19-20 lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Vodenjaku

Dan mora stresati. Da biste ih izbjegli, morate se odmaknuti od okolne buke i uroniti u svoju omiljenu aktivnost. To će pomoći u izbjegavanju dekadentnih raspoloženja.

25. svibnja (20-21. Lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Vodenjaku

Današnji odmor trebao bi biti povezan s bliskom komunikacijom s prirodom. Odmor na plaži ili planinarenje u šumi bit će najbolje opcije. Glavno je uživati ​​u tom procesu.

26. svibnja (21-22. Lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Ribama

Sretno u poslu danas je zasjenjeno svađama i nesporazumima unutar obitelji. Ne biste trebali pogoršavati situaciju pojašnjavanjem odnosa, bolje je samo čekati nepovoljno razdoblje.

27. svibnja (22-23 lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Ribama

Ovi lunarni dani ispunjeni su agresivnom energijom. Bolje je ne susresti se s neugodnim ljudima, jer bi u suprotnom razvoj otvorenog sukoba bio moguć. Sve unutarnje emocije i iskustva danas je bolje ne ispuštati, nego držati se unutra.

28. svibnja (23-24 lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Ribama

Dan je dobar za pokretanje novih projekata i poslovnih putovanja. Takvi događaji sigurno će donijeti uspjeh u budućnosti. Sve informacije ovog dana treba pažljivo razumjeti, čim bude potrebno rješavanje važnih pitanja.

29. svibnja (24-25 lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Ovnu

Danas je namjera naučiti kako se boriti protiv odbijanja vlastitih neuspjeha. Morate biti u stanju nositi se s neuspjehom i izvući zaključke iz situacije. Dan je prikladan za očajne skokove naprijed, bez obzira na njihov uspjeh.

30. svibnja (25.-26. Lunarni dan)

Opadajući Mjesec u Ovnu

Dan se mora uroniti u sebe, samospoznaju i meditaciju. Takvo razonoda danas će donijeti više koristi od aktivnijih akcija. Gnjev i zavist koji su se nakupili u sebi moraju biti uklonjeni iz duše duhovnim samo-pročišćavanjem.

31. svibnja (26.-27. Lunarni dan)

Mjesec u Biku

Raspoloženje ovog dana zahtijeva opuštenu atmosferu. Svaka vrsta agresije će se percipirati vrlo bolno. Dan je pogodan za mentalni razvoj, trening, samodisciplinu. Danas će biti dobro planirati sljedeći tjedan unaprijed.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime