U mnogim drevnim spisima, Mjesec je povezan sa ženskom energijom. To je uglavnom zbog ciklične prirode mnogih procesa i varijabilnosti poštenog spola i Zemaljskog satelita. Zbog toga ženska ljepota često ovisi o položaju mjeseca na nebu.

Njega kose je svakako jedan od najvažnijih procesa koji određuju ženski izgled. Kako bi optimizirali napore za stvaranje velikog stila, stručnjaci formiraju lunarni kalendar bojanja i drugih postupaka za njegu kose.

Utjecaj mjesečevih faza na bojenje i druge postupke

Mnogo stoljeća ljudi su primijetili da promjene u izgledu mogu promijeniti energiju žene kao cjeline. Sve će biti važno: ujednačenost primijenjenog tona, nijanse, duljine i oblika frizure. Kao rezultat toga, možete privući sreću, dugovječnost, financijsku stabilnost i još mnogo toga.

Na rastućem mjesecu dobro je rezati kosu. Posebno će rasti ako se smanje u fazama rasta prvog i drugog tromjesečja. Za jačanje korijena i povećanje gustoće, trebate obrijati kovrče na slabijem mjesecu.Ne možete dobiti šišanje u novom mjesecu, on krade vitalnost neke osobe. Također se ne preporučuje to učiniti u nedjelju - možete prekinuti vezu sa svojim anđelom čuvarom.

Mjesečni kalendar bojenja i ostalih tretmana za kosu za 2019. godinu

siječanj

U siječnju će najbolji dan za odlazak u salon biti 16. dan. Budući da će se Mjesec nalaziti u Biku, kosa će savršeno prenijeti sve manipulacije i izgledat će mnogo bolje. Na ovaj dan možete napraviti bilo koju vrstu bojenja. No, osvjetljavanje i bojanje sijede kose bit će posebno učinkoviti. Također, dobra energija se razlikuje 7. i 9. siječnja. Ovih dana možete obrijati kosu kako biste dobili željenu duljinu i oblik. Osim toga, 7. i 9. siječnja, ekstravagantne boje i tonovi u svijetlim bojama bit će izvrsni. Drugi povoljni dani su 4. siječnja 8, 11, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 27.

veljača

12. veljače savršen je za mijenjanje stila. Maksimalna korist donijet će prirodne maske i ispiranja, kao i alate koji maskiraju sijedu kosu. Također, dobar dan za transformaciju bit će 14. veljače - na današnji dan će promjena boje kose i trajne kose biti posebno uspješna. 18. veljače pogodan je za rezanje, toniranje, bojenje i izbjeljivanje. Preporuča se bojanje kose 4, 5, 15, 16, 19, 21, 23, 25. veljače.

ožujak

11. i 12. ožujka rastući Mjesec ima za sve vrste postupaka s kosom. Za bojanje je bolje odabrati 12. broj - učinak će biti nevjerojatan. No, 11 ne vrijedi bojenje kose, to će utjecati na odnos s voljenima nije najbolji način. 18. ožujka, možete učiniti sve osim trajne. Na ovaj dan, za transformaciju možete odabrati svijetle neočekivane slike. Možete obojiti kosu 3, 4, 6, 9, 10, 11, 12, 14, 18, 19, 24, 25, 30, 31 brojeva.

travanj

U travnju će Mjesec biti u Djevici. To znači da će kosa rasti puno brže. U isto vrijeme, val će trajati dulje, frizura će zadržati oblik dugo vremena. Ovo je dobro razdoblje za bojanje u različitim bojama i maskiranje sijede kose. Svaka manipulacija s kosom bit će korisna za energetsku pozadinu. Posebno povoljni će biti dani 9. i 13. travnja. Devetog, svako bojenje će biti iznimno učinkovito. Također će biti povoljno bojenje na jednom od ovih datuma: 1, 4, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 24, 27, 28.

svibanj

6. svibnja dobro je obojiti kosu prirodnim bojama. To će omogućiti postizanje dobrih rezultata ne samo u samoj slici, već iu radu. Ali 13. svibnja možete obojiti kosu bilo kojom bojom - sve opcije će biti uspješne. Od promjene slike, raspoloženje će porasti i tijelo će se poboljšati u cjelini. 15. svibnja je nepovoljan dan za sve vrste frizerskih postupaka. Moguće su i neke terapeutske procedure, kao i hitna potreba za bojanjem u prirodnoj boji prirodnim bojama. Osim toga, možete obojiti kosu 4, 5, 9, 11, 14, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 31. svibnja.

lipanj

Prvi povoljan dan u lipnju bit će četvrti. Bojanje će biti korisno - privući će novac. Ovaj dan pomoći će odlučiti u korist radikalne promjene u preferencijama boja. Ali kovrča neće uspjeti. 8. lipanj je pogodan za bilo koji postupak, ali s uvojkom također treba biti oprezan. 10. lipnja Mjesec u Djevici ponovno će predstavljati povoljno razdoblje za postupke liječenja. Osim lijepog izgleda, riješit će se neuspjeha. Također se možete prijaviti za slikanje 1., 4., 7., 8., 9., 15., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 28., 29., 30., 30. lipnja.

srpanj

4. srpanj je sjajan dan za većinu tretmana kose. Potrebno je isključiti samo trajnu trajnu. Bojanje u prirodnim nijansama povećat će pozitivnu energiju i privući sreću. Najbolje je odabrati jednostavne frizure. Češljanje kose prema broju godina života će osloboditi negativne vibracije. 6. srpnja dopušta sve postupke, čak i najsloženije i ekstravagantnije. Posebno su spektakularne nijanse plave. Oni će pozitivno utjecati na stjecanje korisnih veza. Wellness postupci preporučuju se napustiti 8. srpnja - na taj dan će donijeti maksimalnu korist.Također je preporučljivo obojiti kosu kako biste uravnotežili seksualnu energiju. Ako predloženi datumi iz nekog razloga nisu prikladni, bolje je ostaviti boju kose na 1, 5, 9, 10, 13, 18, 22, 27, 29. srpnja.

kolovoz

Kolovoz će dati dame maksimalan broj povoljnih dana za njegu kose. 3 brojevi Mjesec će biti u Djevici, što će svaki postupak za kosu učiniti što korisnijim. Ako odaberete prirodne boje na ovaj dan, možete privući uspjeh u svom radu. 12. kolovoz je također pogodan za sve manipulacije s kosom. Jedino upozorenje je preporuka da se ne koristi mnogo dodatne opreme. Mjesec u Jarcu ne odobrava previše šarena rješenja. Šišanje na ovaj dan pomoći će u rješavanju nekih zdravstvenih problema. 31. kolovoz vam omogućuje da napravite bilo koju frizuru - to će biti uspješno. Također uspjeti pokušati promijeniti boju kose. Izbor u korist prirodnih boja će donijeti financijsku dobrobit. Za bojenje, možete odabrati 2., 4., 14., 15., 21., 22., 23., 24., 25., 28., 29. kolovoza.

rujan

10. rujan je prvi dan u mjesecu za koji je potrebno planirati tretmane za tretman kose. Mjesec u Aquariusu omogućuje najsmjelije eksperimente. 26. rujna Mjesec će biti u Leu i koristit će sve postupke s kosom osim curlinga - kovrče neće trajati dugo. Ali frizura će biti uspješna i privući će mnogo pozitivne energije. Sljedeći povoljan dan u rujnu bit će 30.. Ovo je vrijeme za zdravu kosu, sve vrste maski i balzama. Bojanje se može obaviti samo s prirodnom bojom. Također za bojenje preporuča se odabrati 4, 7, 8, 9, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 25, 27, 28, 29. rujna.

listopad

Najpovoljniji dani za njegu kose u listopadu bit će 5. i 9. mjesto. Prvih ovih dana nema ograničenja u postupcima: moguće je bojati, smicati, formirati kovrče. Sve će to imati koristi. Devetog dana možete se posvetiti eksperimentu putovanju u salon. Definitivno nepovoljan dan za kosu bit će 2. listopada. Iznimka će biti samo frizura tupa suha završava. Slikano na ovaj dan nije preporučljivo. Osim toga, za bojenje u listopadu treba odabrati 5, 8, 13, 16, 18, 19, 22, 24, 25, 27 broj.

studeni

1. i 2. studenog su za frizure. To će vam pomoći poboljšati kosu i privući materijalnu dobrobit. Do bojenja dodijeljenog broju, treba pristupiti pažljivo. Može izazvati leglo i razdor u obitelji. To je sigurno samo za nezaposlene i samce. Ovih dana, frizura bi trebala biti opsežna, ali bez dodatne opreme. 3. studenog je također dobar dan. Pogotovo dobro stilist će biti u mogućnosti perm. Svjetlosne kovrče privlače dobru sreću. Također, najbolje bojenje će biti 4, 5, 13, 14, 15, 18, 21, 25. studenog.

prosinac

Mjesec u Biku privući će puno sreće onima koji su ovih dana odlučili imati šišanje. 9. prosinca Mjesec će biti u tom položaju. Dobro osvijetlite kosu, obojite sijedu kosu. I učinite to bolje vlastitim rukama. 13. prosinca bolje je obojiti kosu od majstora. Čak će se i nepoznati stilist nositi sa zadatkom na najbolji mogući način. Dobra slika u salonu bit će 10 brojeva. Ali kardinalne promjene na slici treba izbjegavati. 17. prosinca već je moguće odabrati tehnike bojanja i najsjajnije nijanse - uspjeh će se postići u svakom slučaju. Svečana obojenost može se obaviti 1., 2., 8., 9., 10., 11., 12., 15., 16., 17., 19., 20., 24., 29. prosinca.

Korištenje boja i drugih postupaka za kosu lunarnog kalendara u planiranju ne samo da će donijeti dobar rezultat, nego će donijeti i očekivani uspjeh u poslu i harmoniju obitelji.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime