sadržaj:

  1. Vrste kamena
  2. Mogućnosti lokacije
  3. Najbolje idejne ideje
  4. Francuski s kamenjem
  5. Matirana manikura s kamenjem
  6. Manikura pixie

Manikura je vrlo važna u ženskoj slici, pa je pri stvaranju potrebno uzeti u obzir sve modne trendove, osobito kada je riječ o dekoraciji. Kamenje se smatra jednim od najotmjenijih i popularnih vrsta dekor. Prikladni su za svakodnevni izgled i nježno će nadopuniti odmor. Stoga manikerkinje snažno preporučuju korištenje takvog raskošnog dekora djevojkama. Zatim ćemo predstaviti najbolje ideje manikure i ispričati sve o vrstama kamenja.

Najpopularnije vrste kamenja za uređenje manikura

Postoje mnoge vrste kamenja. Svi su atraktivni i moderni na svoj način.

Klasično kamenje

Ovaj tip se najčešće koristi kod izvođenja manikure. Koriste se i za kratke i za duge marigolde. Imaju oblik poliedra i vizualno su vrlo slični dragocjenom kamenju.

Pixie

Raspršivanje malih kamenčića koji se razlikuju po obliku. Oni stvaraju prekrasan učinak razbijenog stakla.

Hemisferične kamenje

Takvi elementi imaju glatku, dobro poliranu površinu. Mogu biti s bisernim ili sjajnim sjajem.

Sinju Pearl

Prekrasno kamenje koje stvara nijanse bisera na noktima. Njihov oblik i boja u potpunosti su u skladu s nježnim biserima.

Stožasti kamenčići

Obojeni predmeti koji su ukrašeni u obliku stošca i pridružit će se na podnožju na dno folije.

Sharma

Gotovi proizvodi od raznobojnog kamenja. Mogu biti napravljeni u različitim oblicima, na primjer, luk, maca ili srce.

Moderne varijacije položaja kamenja na noktima

Trenutno postoje mnoge mogućnosti kako lijepo i suptilno staviti kamenje na nokte. Možete se u potpunosti predati svojoj mašti i beskrajno eksperimentirati. Najvažnije je ne pretjerivati, jer onda manikura može izgledati nepristojno, blistavo pa čak i vulgarno. U nastavku ćemo prikazati najbolje i relevantno mjesto kamenja na noktu, tako da izgleda vrlo skladno i elegantno.

traka

Nakon izvođenja ravne okomite trake kamenja po cijeloj ploči nokta, manikura će steći naglašavajući element koji definitivno neće proći nezapaženo. Stoga je najbolje ukrasiti mono-dizajn ili gradijent nail art.

Kamenje u obliku luka

Ovo je varijanta lokacije dekor u posljednje vrijeme brzo dobivanjem popularnost, a sve se više nalazi u resursima koji govore o najotmjenije vrste nail art. Za izvođenje pramca najbolje je odabrati kamenje iste veličine i boje. Ovaj dekor često se nadopunjuje s monogramima i curlicues. Takve slatke lukove možete izvesti na nekoliko marigolda, ili ih učiniti malim, ali na svakom prstu.

Graciozan šljunak graška

Možete napraviti grašak od kamenja raznih boja, ali biseri su najuspješnija opcija. Stavite ih u kaotičan poredak, a manikura će dobiti nježnost i lakoću. Najbolje je koristiti ovaj dekor za tamne nijanse manikure. Za ukrašavanje, dovoljno je pokriti jedan ili više nevena elegantnim graškom.

Stone Honeycomb

Ova verzija mjesta kamenja je vrlo jednostavna za implementaciju, ali također stvara vrlo elegantan i neobičan dizajn. Postavite dekor treba biti što bliže jedan drugome, tako da vizualni uzorak nalikuje saću. Na taj način je moguće ukrasiti čitavu ploču nokta ili bilo koji njezin dio. Za luksuznu umjetnost noktiju dovoljno je ukrasiti samo jednim prstom.

Najbolje ideje za manikirski dizajn s kamenjem

Manikura s kamenjem je vrlo popularna i stoga svaki dan postoje nove ideje o ovoj umjetnosti. Do danas, slike lica djevojaka na noktima postale su vrlo popularne i smatraju se najmodernijim trendom ove godine. Dodavanjem tako svijetlog i modernog dizajna uz pomoć kamenčića dobivate nevjerojatan učinak koji će privući mnogo pažnje i užitka. S kamenjem možete napraviti imitaciju ukosnice ili noktiju kristala u kosi.

Elegantna francuska manikura s kamenjem

Kao što svatko zna u području umjetnosti noktiju, klasična francuska manikura smatra se klasičnim dizajnom. Možete pomiješati svoj poznati bijeli osmijeh kamenjem. S treperavim dekorima ne samo da možete uljepšati konturu osmijeha, nego ga i potpuno ispuniti. Za umjetnost noktiju ne izgledaju previše privlačan, ukrasite nekoliko noktiju. Izgleda vrlo elegantan osmijeh od kamenja na dva čavla, a ostatak s elegantnom prugom duž njegove konture.

Luksuzna matirana manikura s kamenjem

Savršen kontrast baršunastog mat premaza s ljeskanjem kamenja stvara vrlo skupu i plemenitu manikuru. Ova kombinacija izgleda nevjerojatno. Ovo je odlična opcija za ukrašavanje malo dosadne mat završne obrade. Kamenje se može koristiti u apsolutno svim bojama, ali ton je najbolje odabrati svjetlo kako bi se istaknula elegancija dekor.

Moderna pixie manikura s kamenjem

Jedan od jednostavnih, ali nenadmašnih dizajna nail arta. Nakon što je nokte u potpunosti prekrila pixie kamenjem, potrebno je napraviti svijetle akcente u obliku nekoliko malih svijetlih kamenja. Manikuristi savjetuju da se ostatak noktiju napravi laganom monofonskom bojom, tako da manikura ne izgleda previše privlačno.

Svaka djevojka posebnu pozornost posvećuje manikuri. I ne čudi što sve moderne žene pokušavaju promatrati moderne i moderne ideje izvođenja nail arta. Jedan od spektakularnih elemenata dekor je kamenje. Dekoracija obojenim kamenjem daje dizajnu svijetli dodir i privlači veliku pozornost. Ovaj je dekor rafiniran za razne odjeće i događaje. Uz prisutnost ovog elementa dekor neće biti teško privući pozornost na njegovu izvrsnu manikuru.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime