Trendseteri u novoj sezoni nisu skloni jasno definirati granice trendova. Postoje brojne preporuke i savjeti koji samo pomažu čuvarima noktiju da ažuriraju njihov rad. Među novim trendovima u proljeće manikura u 2018, mnoge mogućnosti i mogućnosti za moderne žene izgledaju svježe i stilski u svakoj situaciji.

Duge, dobro njegovane nokte

Dugi nokti na ženskim rukama - to je jedan od znakova ženstvene ženstvenosti i posebne brige za njezinu ljepotu. Moderne tehnike stvaranja manikure omogućuju vam da zadržite duljinu noktiju, dok radite redovite domaće zadaće. Ovaj faktor dopustio je dugim noktima da se vrate u redove trendova proljetne manikure 2018 kao novost.

Kratki nokti su dugo vremena bili na vrhuncu popularnosti, što je ženama omogućilo da osjete sav šarm i udobnost takve duljine. No, antipodi poznatih slika pomažu da se izdvoje iz gomile, tako da istaknuta šiljasta nokatna ploča postaje relevantna za dopunu svečanih i svečanih slika.Za događaj možete koristiti lažne nokte i ukrasiti ih na najsvjetliji način: iskre, kamenčići, svijetle boje. Sve je to savršeno prihvatljivo za jednu večer. S takvim manikura dama u svakom slučaju privući pozornost drugih.

Elegantni kratki nokti

Ovalna, bademasta ili četverokutna ploča može biti prekrivena monokromatskim slojem mirnog laka u boji kako bi se upotpunio uredski ili svakodnevni izgled. Ili možete stvoriti pravi umjetnički predmet od umjetničkih crteža, trodimenzionalnih glinenih figurica i drugih ukrasnih elemenata na njemu. Nema situacije u kojoj je kratka nokat irelevantna. Stvorite nove slike koristeći različite kombinacije modernih nijansi i materijala.

Premaz od plemenitih metala

Naravno, vrlo malo ljudi će pokriti svoje nokte pravim zlatom ili srebrom, ali imitacija takvog premaza će postati vrlo popularna u proljeće 2018. Ovaj trend je univerzalan. To će ukrasiti nokte bilo koje duljine i oblika, izgledat će dobro s mat i sjajnim završetkom bilo koje boje, kao i poboljšati manikuru s dekorativnim naljepnicama. Moderni materijali omogućuju vam da sami kreirate modernu sliku. Sjajni metalni nokti mogu blistati i istovremeno izgledati delikatno. Predstava Laure Biagiotti jasno je pokazala neograničene mogućnosti oblaganja kromiranim noktima i postavila ton za buduću proljetnu modu u manikuri.

Nail art

Dekorativni elementi u dizajnu noktiju mogu postati središte pozornosti. Primjena naljepnica, volumetrijskih mikroskopskih skulptura, briljantnih zrna i kristala posebno će se intenzivno primjenjivati ​​u toploj sezoni. Posebno su važni veliki kameni koji imitiraju dragulje. Moguće je korištenje pravih Swarovski kristala. Također imitirajući ulomci zlata i srebra na nokatnoj ploči izgledaju originalno i šokantno.

Za razborite, alternativa će biti manikura u suzdržanoj shemi boja, gdje je jedan od noktiju ukrašen volumetrijskim cvijetom. Na avangardnim koncertima možete vidjeti perje na noktima modela, trodimenzionalne grafike, pa čak i lance koji povezuju nekoliko prstiju jedan s drugim. Naravno, takve varijacije ne smatraju se manikirama za svaki dan, ali mogu postati izvor inspiracije za svakog majstora za nokte.

Trake: nisu nove, nego relevantne

Linije na ploči nokta, načinjene na različite načine, teško se mogu nazvati novinom sezone. Međutim, njihov glamur privlači pozornost brojnih ljubitelja trenutne manikure. Mogućnosti stvaranja modernih uzoraka pomoću pruga su neograničene. Iskusni majstor može vizualno promijeniti geometriju nokta koristeći samo jednu liniju. Novine sezone bit će kombinacija linija različitih nijansi na jednoj ploči nokta.

Trake na noktima mogu izgledati sažeto, naglašavajući kontrast s prekrasnom bojom laka. Ili izvršite neku drugu funkciju pomoću zavojitih zavoja i izvornih križanja.

Šiljati i sedefaste modulacije u proljeće 2018

Još jedan trend proljeća u novoj sezoni bit će korištenje svih vrsta iskrica. Sjajni pigment povezan je s praznikom, ali ako se pravilno koristi, takva manikura može biti svakodnevna i svakodnevna. Small Shimmer samo malo mijenja sliku. Dizajneri nude da se ne ograničavaju i koriste blještavilo bilo koje boje i veličine po volji.

Negdje u blizini modnih trendova nalazi se sedef. Ovaj premaz organski izgleda u kombinaciji s malim biserima i briljantnim prahom. Glavna nijansa laka može biti bilo što. Iznimka će biti neonske kiselinske nijanse koje su izišle iz mode prije nekoliko sezona.

Crteži i uzorci

Jedan od načina ukrašavanja noktiju je nanošenje uzorka na njih. Proljetni uzorci izgledaju poput vodenih kapljica, malih uzoraka u stilu "dot" i stalnim cvjetnim motivima. Vješti čarobnjak pomoću tankih cista će na ploči noktiju ponoviti sve zavoje linija koje čine latice ružičastih pupoljaka i šarmantnih tratinčica.Važno je da manikura zadrži nježnost i ravnotežu boja.

Paleta boja proljetne sezone 2018

Njujorški stil, kada se jedan nokat u manikuri ističe kontrastnom bojom, uključuje korištenje različitih nijansi. Također u trendu izmjenjivanja boja na polovici istog nokta ili mijenjanja boja kroz prst. Sve ove metode zahtijevaju pažljiv odabir tonova.

Dizajneri su postavili raznoliku paletu za novu sezonu. Odabirom nijansi možete stvoriti trendovsku i elegantnu manikuru koristeći bilo koju od gore navedenih metoda. Na vrhu su gole nijanse, crvena i crna. Njihova neovisna upotreba i razne kombinacije čine manikuru modernom.

Svijetle nijanse i akt tonovi

Novo proljeće u trend pastelu. Mliječne boje noktiju, nijanse čajne ruže, blijedo narančaste i svijetlo sive boje bit će glavni trend u manikuri izvan sezone. Posebno mjesto zauzima bijeli lak. Pogodan je za svaku prigodu i kombiniran je s bilo kojom garderobom. Nude nijanse najbolje biraju boja kože, stavljajući posudu s lakom na stražnju stranu ruke.

Crna i crvena manikura

Crni lak donekle ograničava opseg njegove primjene. Unatoč svojoj važnosti u 2018, oni ne vole ovaj lak u poslovnoj manikuri. Međutim, to je super za stvaranje uzoraka na noktima. U ovoj izvedbi, ova boja je prihvaćena u bilo kojoj ustanovi i za svaku prigodu. U proljeće, postotak crne na noktima treba smanjiti ili razrijediti što je više moguće svježim proljetnim bojama.

Crveni klasici neće izgubiti popularnost. Rujanske emisije novih kolekcija pokazale su da crveni nokti ostaju u trendu. Ova manikura se koristi kako u monokromnoj verziji, tako iu kombinaciji sa zlatnom, srebrnom, crnom i bijelom bojom.

Napravite skladnu manikuru od modernih boja pomoći će raznim modernim tehnikama: ombre, crteži, mjesec manikura, jakna i brojne druge metode ukrašavanja noktiju.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime