Ako ste pronašli pozadinu u dnevnom boravku nije bilo tako jednostavno, charm-hr.decorexpro.com je pripremio niz zanimljivih rješenja ne samo s praktičnog stajališta, već i uzimajući u obzir modne trendove 2017. godine.

Pozadina u dnevnom boravku: nova 2017

Vrijeme sličnih i dosadnih dizajna je prošlo, uz ograničen izbor boja, tekstura, materijala za oblaganje. U modernim vremenima, strašan niz pozadina tkanine iznenađenje sa svojim bojama, imitacije i teksture. S vremena na vrijeme u unutrašnjosti, oni su često u središtu pozornosti, služeći kao dekorativni naglasak. Zaboravite na standarde i zastarjele tehnike u ukrašavanju zidova, jer moderna tehnologija dizajna tapeta, zahvaljujući svijetlim, neobičnim atmosferskim temama, oslanjaju se na individualnost i besprijekoran stil.

Izbor pozadine ovisi o vrsti prostorije u kojoj se planira lijepljenje. Često za dnevnu sobu vlasnici preferiraju opcije iz različitih vrsta elitnih kolekcija - tapiserije ili tkanine. Iako ne manje zanimljiva, praktična i pristupačnija može biti netkana ili vinilna pozadina.Svaka odluka može biti originalna i ekskluzivna na svoj način, a ključnu ulogu u tome igra profesionalni pristup i kreativnost dizajna.

Klasični otisci na platnu tapeta izgledaju nevjerojatno elegantno u svakom trenutku. Suvremeni pristup klasičnog dizajna pretpostavlja dublje miješane palete i nevjerojatne crteže. I to nije samo uobičajeno cvijeće i cvjetni motivi, već i neobične apstrakcije, 3D geometrija.

Više stila i slika

Modernost i retro uvijek idu ruku pod ruku, a stilska vintage još uvijek uživa nevjerojatnu potražnju svojih obožavatelja.

Veliki kontrastni crteži privlače posebnu pažnju, ali s tim pristupom, namještaj i pribor treba pažljivo razmotriti kako ne bi narušili dekorativnu ravnotežu.

Individualnost u boji

Ne volite bland interijer? Ali kako dnevnoj sobi dati izražajan izgled i istovremeno ne pretjerivati ​​s priborom? Individualnost i raznolikost mogu se postići zahvaljujući svijetlim bojama. Teksturirane šarene pozadine, luksuzni kauč s bogatim nijansama, u skladu s paletom zidova, tekstilom i namještajem u boji daju dnevnom boravku optimističan karakter. Ovaj dizajn ne zahtijeva različite dodatke, dodatne police i dodatni namještaj.

Topli duboki tonovi kao da ispunjavaju prostor dnevne sobe s posebnim značenjem i misterijom.

Možete stvoriti mirnu i mirnu atmosferu uz pomoć odgovarajuće sheme boja. Dobar primjer vidimo na fotografiji. Pozadina plemenita plava nijansa ne izgleda dosadno i bezlično. Dovršavanje bijelih elemenata daje živost unutrašnjosti, čine dnevni boravak profinjenijim i konciznim. Vrlo je ugodno provesti vrijeme u obiteljskom krugu ili s bliskim prijateljima, uživati ​​u srčanim razgovorima ili se samo opustiti, uronjeni u povijest svoje omiljene knjige.

Boja neutralnosti sobe će dati crnu ili sivu boju s bijelim. No, najvjerojatnije prioritet u dnevnim sobama u takvom rasponu uopće nije naglasak na dizajnu boja, ovdje u prvom planu - originalnost, sofisticiranost, a ponekad i ekstravagancija stila, pribora i namještaja.

Dodajte kontraste, istaknite naglaske

Različiti dizajni pozadina dizajnerima omogućuju da maksimalno iskoriste svoj kreativni potencijal. I ovdje se koristi mnogo trikova i neobičnih odluka. Miješanje boja i tekstura, stvaranje svijetlih akcenta i izvornih kontrasta, čak i najjednostavnije postavke mogu se pretvoriti u interijer. U tom slučaju uvijek morate održavati ravnotežu. Različite vrste pozadina trebaju kombinirati zajednički element. Tek tada će dobiti skladnu cjelovitu sliku.

Uz pomoć akcentnog zida, ukrašenog svijetlim prekrasnim tapetama, možete podijeliti sobu na zone, vizualno odabrati određena područja.

Kombinacija različitih tekstura - rješenje je prilično hrabro, ali kompetentan pristup dizajnu učinit će interijer jedinstvenim i jedinstvenim. Izgleda organski cvjetni u kombinaciji s prugastim otiskom. Sažetak se savršeno uklapa u svaku nijansu.

Zidna slika u dnevnoj sobi

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime