sadržaj:

 1. Odmor u Krim u 2019 "all inclusive"
 2. Cijene kuća
 3. Ture na Krimu 2019: cijene i program
 4. Popularna odmarališta na Krimu
 5. Recenzije gostiju

O Krim može govoriti satima. Smatra se jedinstvenim mjestom sa svojom posebnom prirodom, koje za osobu ima jedinstveni terapeutski učinak, kako u fizičkom tako iu duhovnom smislu. Tu su more, planine i prekrasne plaže za svačiji ukus. Sve je to uokvireno svježim zelenilom i živim bojama. Osim toga, turisti ne mogu ne uspjeti privući prekrasnu klimu.

Odmor u Krim u 2019: all-inclusive cijene

Većina turista još uvijek preferira odmor u apsolutnoj udobnosti. Najbolje od svega pod ovom definicijom odgovara all-inclusive. Krim nudi svojim gostima mnoge mogućnosti za takav smještaj. Među objektima postoje 3 *, 4 * i 5 *.

Postoji samo jedan pravi hotel s pet zvjezdica s "all inclusive" sustavom na krimskoj obali: Aquamarine.Za djecu do 5 godina hotel nudi besplatan doručak i krevet. Kao rezultat toga, živjeti dvije odrasle osobe i jedno dijete u ovom hotelu tjedno stajat će oko 125.000 rubalja.

Postoji više hotela s četiri zvjezdice s punopravnim “all inclusive” sustavom. Gosti mogu birati između Medžestika u Alušti, kuće snova iz Dream Lake u Yevpatoriji, sanatorija Pine Grove u Jalti i sanatorija Chernomorets u selu Peschanoye. Na tim mjestima možete se opustiti tjedno za iznos od 52.000 rubalja za par s djetetom do 12 godina. Od smještaja s tri zvjezdice s pripadajućim sustavom usluga vrijedi spomenuti pansion „Demerdzhi“ u Alušti, „Mishor“ u Jalti. Cijena tjednog boravka u njima za 2 osobe koštat će od 25.000 rubalja, ovisno o mjesecu.

Gosti gore navedenih hotela i odmarališta:

 • tri obroka dnevno na sustavu "buffet";
 • snack bar;
 • plaža;
 • bazeni;
 • soba za fitness;
 • dječja soba;
 • animacija;
 • fizioterapija (ne svugdje);
 • bežični internet;
 • transfer do hotela i plaže, ako je potrebno;
 • parkiranje;
 • izleti.

Na obali postoje i drugi smještaji koji nude pomalo ograničen popis usluga, što je sasvim dovoljno za ugodan boravak.

Smještaj u Krim 2019: privatni sektor, hoteli, moteli i odmarališta

Što se tiče smještaja u regiji u cjelini, postoje stotine opcija. Možete odabrati za svaki ukus i džep.

Snažan sanatorij-medicinski kompleks "Poltava" pozdravlja goste tijekom cijele godine. Dječje se procedure ovdje imenuju od 4 godine. Odrasli najčešće dolaze ovdje radi liječenja neplodnosti i drugih seksualnih problema, bolesti probavnog trakta i kože. Smještaj i liječenje ovdje će koštati od 1500 rubalja po osobi na dan uz uvjet smještaja od 12 dana.

Sanatorij "Donja Oreanda" je elitno mjesto odmora i liječenja. Zgrada je nekada bila palača same Aleksandre Feodorovne, supruge cara Nikole I. Ona nudi ograđeno područje, bazen i opremljenu privatnu plažu. Smještaj s doručkom i tretman koštat će od 1300 rubalja dnevno. Mogućnost punog pansiona.

Pansion privatnog tipa "Sea Breeze" čeka svoje goste u Gurzufu. Dizajniran u modernom europskom stilu. Pansion se nalazi samo 50 metara od rive. Smještaj s doručkom će koštati od 850 rubalja dnevno.

Sanatorij "Rodina" (Gaspra, Miskhor) svojim posjetiteljima nudi bazen sa slanom vodom, pokriven staklenim krovom. Tu je vrlo razvijena infrastruktura, odličan park i moderna medicinska baza. Smještaj s hranom i tretmanom koštat će 1350 rubalja dnevno.

Sanatorij "Alušta" u Profesorskom kutku nalazi se 300 mjera od mora. Ima vlastitu plažu, vanjski bazen s toplom vodom, zelene površine i druge sadržaje. U sklopu boravka u lječilištu možete dobiti kompleks sanatorijskog liječenja. Smještaj u ovom prekrasnom mjestu koštat će od 1050 rubalja po osobi dnevno.

Sanatorij "Alušta" će gostima ponuditi najbolju dijagnostičku i terapeutsku opremu u regiji. Ljuske su prekrivene svježim zelenilom reliktnih biljaka. Ukupna površina 15 hektara. Smještaj ovdje košta od 850 rubalja po osobi na dan.

Sanatorij “Mountain” nalazi se u Livadi. Nalazi se na nadmorskoj visini od 100 metara. Na velikoj površini potpuno prekrivenoj zelenilom vijugavih staza za šetnju. Glavna zgrada je izgrađena u stilu palače, terase se spuštaju izravno do mora. Unutarnji bazen sa slanom vodom može biti alternativa za kupanje u moru tijekom hladnih dana. Do plaže se može doći i žičarom. Smještaj ovdje će koštati od 1700 rubalja, uključujući hranu i tretman.

Hotel "Favorite" u Miskhoru udaljen je samo 20 metara od mora. Moderan dizajn u skladu je s pristupom pružanja kvalitetne rekreacije gostima. Nedaleko su poznate fontane Arza, statua male sirene i druge zanimljive znamenitosti. Smještaj s doručkom će koštati od 1000 rubalja.

Treba imati na umu da smještaj i gotove ture na Krimu često imaju alternativne cijene tijekom svibnja praznika, s ranim rezervacije, kao i za umirovljenike i djecu.

Ture na Krimu 2019: cijene i program

Različite tvrtke na svojim službenim stranicama nude obilaske svih vrsta uputa i specifičnosti. Možete odabrati izlete i izlete za svačiji ukus i proračun. Slijedi nekoliko primjera i cijena za orijentaciju u brojnim ponudama.Krimska tura "Krimski širom svijeta" (5 dana / 4 noći)

Turneja se održava tjedno od kraja ožujka do sredine studenog 2019. godine. Izlet i zabavni događaj uključuje posjet brojnim spomenicima prirode, arhitekture i kulture Krima. Glavne točke nalaze se na istoku, zapadu i jugu. Ovaj izlet vrijedi od 15.900 rubalja po osobi.

Izletnički izlet “Star tour on Crimea” (8 dana / 7 noći)

Oni koji žele ići na ovu turneju morat će živjeti u Sevastopolju i prisustvovati radijalnim turnejama. Gosti poluotoka će vidjeti Yalta, Bakhchisarai, Sudak, Evpatoria, Balaclava. Cijena turneje počinje od 16.900 rubalja.

Višekutivna kombinirana turneja „Tri elementa - moj sedam“

Tura se odlikuje svojstvenom jedinstvenošću. Može pokazivati ​​sportsku aktivnost, prevladavanje prepreka na tlu, vodi, pa čak iu zraku. Program uključuje penjanje, ronjenje, vožnju kajakom, brdski biciklizam i još mnogo toga. U isto vrijeme, gostima će biti ponuđeno da posjete najsvjetlije točke u regiji. Trošak putovanja počinje od 22.000 po osobi.Multi-aktivna kombinirana turneja "No dull rest - my sevenI"

Organizatori putovanja obećavaju zanimljive dnevne avanture. Bolje je doći ovdje za one koji vole aktivnosti na otvorenom. Nakon napornog, ali zanimljivog dana, turisti se vraćaju u udobnu hotelsku sobu. Program uključuje ronjenje, biciklističke ture, penjanje, paragliding i još mnogo toga. Cijena obilaska je od 28.000 rubalja po osobi.

Enogastronomska edukativna tura „Paleta okusa Krima“ (8 dana / 7 noći, 6 dana / 5 noći)

Ovaj program je namijenjen ljubiteljima gastroturstva i izvorne razonode. Osim izleta koji zadovoljavaju kulturnu glad, obilazak uključuje degustaciju krimskih vina i domaće kuhinje. Takva izvanredna zabava će koštati od 41.000 rubalja.

Popularna odmarališta na Krimu

U Krim, mnogim naseljima gradova i sela. Iskusni turisti već su sami odredili prioritete i odabrali najomiljenije. Oni koji još nisu izabrali mjesto trebali bi saznati nešto o tome što se nalazi u svakom od naselja.

Simferopol

Ovo mjesto je pogodno za ljubitelje izleta u atrakcije, noćnu zabavu, kupovinu, lokalni prijevoz. Grad privlači pristupačnim cijenama.

Glavni grad poluotoka privlači i prisutnost zračne luke. To je važno za one koji nisu voljni potrošiti puno vremena na putu do mjesta odmora. Oni koji dolaze na Krim isključivo zbog plaže neće biti zainteresirani ovdje. No, lokalni muzeji, kazališta i galerije čekat će svoje goste.

Yevpatoriya

Evpatoria gostima nudi odmor na plaži, izlete na brojne znamenitosti, obilje zabavnih i noćnih diskoteka, kupovinu. Ovo mjesto se nalazi na zapadnom dijelu poluotoka, 65 kilometara od glavnog grada. Evpatoria - jedan od najpopularnijih ljetovališta na Krimu. Prednost grada je u tome što, za razliku od drugih mjesta gdje su sve plaže šljunčane, u Evpatoriji postoji fini žuti pijesak. Infrastruktura čini ovo mjesto pogodnim za obitelji s djecom, a obilje restorana i barova dobro je mjesto za mlade. Tu su i brojna lječilišta. Posebno su popularni oni koji liječe bolesti mišićno-koštanog sustava.

Mir i Popovka

Na zapadnoj obali Krim postoje dva mala turistička naselja koja su turisti odabrali. Vrlo su međusobno blizu, tako da ih se često smatra jednim odmaralištem. U Popovki, do 2013. godine, održan je svjetski poznati Glazbeni festival Kazantip. Sada je ovo mjesto idealno za obiteljski odmor.Plaža je ovdje posuta mekim finim pijeskom, a voda je posebno čista. Nažalost, ovdje nema toliko zabave, kao u velikim naseljima, ali veličanstvenost prirode više nego kompenzira taj nedostatak.

Gurzuf

Ovo urbano naselje nalazi se na južnom dijelu obale, samo 12 kilometara od Jalte. Ovdje se nalazi najpopularniji dječji centar "Artek". Lokalni zrak je ispunjen crnogoričnom aromom, pa se inhalacija odvija oko sata. Lokalne uske kamene ulice izazivaju romantična raspoloženja. Duž obale proteže se slikovito šetalište. Lokalne plaže odlikuju dobro opremljena i razvijena infrastruktura. Posvuda su šljunak, zahvaljujući kojem je more prozirno i plavo obojeno. Gotovo cijelo područje plaže podijeljeno je hotelima i dječjim kampovima uz pomoć lukobrana.

Također među popularnim ljetovalištima u regiji su Theodosia, Partenit, Koktebel, selo Primorski, Kurortnoe, Sun Valley, Sudak, Novy Svet, Alušta, Alupka, Azure, Lyubimovka, Balaklava, Semeiz, Saki.

Recenzije gostiju

Kao i obično, recenzije na odmor u Krim su vrlo različiti jedni od drugih. Netko je oduševljen infrastrukturom, drugi se žale na užasnu uslugu i istovremeno na visoke cijene. Jedno je nepromjenjivo: svatko, bez iznimke, voli prirodu i vrste U tom kontekstu, možete oprostiti nedostatke u radu osoblja, lošeg kvaliteta čišćenja ulica i još mnogo toga.

Često možete vidjeti povratne informacije od onih koji su nezadovoljni ponašanjem vlasnika objekata u privatnom sektoru. Nažalost, to je nemoguće kontrolirati. Ostaje samo proučavanje pregleda svake od odabranih kuća i korištenje samo dokazanih mjesta za smještaj. Isto vrijedi i za hotele. Većina njih nudi uvjete visoke europske razine. No, ima i onih koji iza svijetle slike kriju ekonomsku opciju koja se ne podudara s plaćenim novcem.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime