Stil potkrovlja - doslovno s engleskog, posljednja riječ znači "potkrovlje, potkrovlje, potkrovlje". Doista, ovaj trend nastao je u vrijeme kada su se industrijske zgrade koristile za stambene i poslovne prostore. danas popravak potkrovlja uspješno implementiran u stanovima, zemlji i privatnim kućama. Prepoznatljiv je po skladnom spoju tvornice i modernog namještaja; ima puno slobodnog prostora i originalnih dekorativnih ideja.

Dizajn potkrovlja - kako ga organizirati

U tom smjeru možete stvoriti uredan i brutalno nepažljiv interijer. Stil potkrovlja kombinira materijale i namještaj raznih vrsta, koji skladno i elegantno izgledaju u cjelokupnom sastavu. Koja se pravila koriste u njemu:

  1. Podjela životnog prostora na dvije razine, stvaranje podne etaže.
  2. Korištenje "industrijskih" materijala: opeka, betona, metala, stakla.
  3. Korištenje umjetno starog ili antiknog namještaja u interijeru (komode s patinom, visokim barskim stolicama, masivnim kožnim foteljama, itd.).
  4. Upotreba trend rasvjete u rasvjeti.
  5. Zajedničke nijanse stanovi u potkrovlju su hladni tonovi (crna, siva, bijela, metalik).
  6. Jednostavnost opremanja - police umjesto ormara, otvorene police i vješalice, masivne sofe i krevete. Za izradu kreveta mogu se koristiti palete.

Važne stvari

Potkrovni stil u interijeru drugačiji otvoreni i slobodni izgled. U njemu nema zidova - sav je prostor podijeljen namještajem ili rasvjetnom opremom. Ako su drugi dizajni uspješno koristili suvenire, kipove, ukrasne ukrase, to nije slučaj u potkrovlju. Dopušta samo neobične i izvorne umjetničke predmete.

Kako bi napravili “grožđicu”, dizajneri koriste: na zidovima - slike, plakate ili naljepnice; na prozorima - maksimalne rolete (bez zavjesa, zavjesa, zavjesa); na podu - tepisi bez dlačica (češće, bez njih). Ako u modernim interijerima vlasnici skrivaju inženjerske komunikacije iza obloge ili ispod obloge, onda su u potkrovlju ostavljeni posebno otvoreni. Industrija, tehno, minimalizam - glavni koncept ovog stila.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime