sadržaj:

  1. Sivi francuski trendovi
  2. Francuski sa sivim gradijentom
  3. Izravna jakna u sivim tonovima
  4. Sivi trokutasti francuski
  5. Siva francuska s pletenim dizajnom
  6. Kombinacija sivog francuskog i cvjetnog otiska
  7. Francuski sivi mjesec
  8. Sivi francuski dizajn od tvida

Siva boja nema definirane granice. To nam je pokazalo film "50 nijansi sive". No veliki umjetnici tvrde da siva ima prilično velik broj nijansi. Vjerojatno su sve te činjenice utjecale na moderne ljepote, jer se u to vrijeme sive nijanse često pojavljivale ne samo u odjeći, već iu manikuri. U novije vrijeme, ova boja je smatrana dosadnom i nepovučenom. Ali sada su svi tonovi sive na vrhuncu mode. Sada, uz njegovu pomoć, djevojke kreiraju za sebe nove vrste manikure, dajući im sliku eleganciju i strogost.

Sivi francuski trendovi

Svake godine francuska manikura ne izlazi iz mode i najvjerojatnije ga nikada neće napustiti. To se objašnjava činjenicom da je ova vrsta dizajna ženskog nevena višestruka iu nijansama i oblicima. Praktično svake godine moderni dizajneri predstavljaju nove i nove ideje francuskim ženama za fashionistas. A te ideje postaju sve zanimljivije i originalnije. Siva nijansa servisne jakne ostala je podcijenjena, jer mnoge djevojke ovu boju lakiranog premaza smatraju osrednjim i prilično dosadnim. Ali to uopće nije slučaj! Uostalom, postoji mnogo nijansi sive, pogotovo jer se danas koriste zanimljivi pomoćni elementi dekoracije. Tako je siva francuska boja praktična i moderna za uporabu. On je u stanju nadopuniti ured, svakodnevno pa čak i svečanu sliku djevojaka.

Francuski sa sivim gradijentom

Kako bi stvorili poslovni stil, mnogi manikeristi predlažu korištenje dizajna noktiju s nagibom. Ova vrsta manikure može se izvesti čak i kod kuće. Za ovaj dizajn potrebna vam je samo obična spužva. Možete ga kupiti u trgovini ili sami napraviti iz kuhinjske spužve odrezanjem malog komada. Zatim nanesite sloj sive nijanse lakiranog premaza na spravu (spužvu). Nakon toga, nijansa mora biti otisnuta na vrhu nevena. Cijela baza ploče noktiju može se prije pokriti s bilo kojom drugom nijansom (bež, bijela ili prozirna).

Izravna jakna u sivim tonovima

Najčešća vrsta jakne je ravna. Ovo je prilično jednostavna inačica dizajna nevena. Ima ravnu liniju koja služi kao razdjelnik za dvije polovice nevena. Ove dvije polovice mogu biti iste veličine, a vrh dame možete uzeti i manje. Gotovo svi manikiristi savjetuju da ovu opciju izvedete na prozirnim ili čak prozirnim nijansama laka, što će poslužiti kao osnova za cjelokupnu manikuru. Sam dizajn je vrlo lijep i elegantan. Posebnu vrstu sive jakne možete dati uz pomoć dekoracije. Kao idejne ideje, možete napraviti trake od glitter ili rhinestones.

Sivi trokutasti francuski

Ovo je nevjerojatna vrsta francuskog manikura dizajna. Neobično je to što desni ugao zamjenjuje polu-oval. Prilično originalan i moderan dizajn koji se može izvoditi u jednoj boji ili u dva odjednom. Naime, jedna polovica nevena prekrivena je sivom bojom lakiranog premaza, a druga je bijela ili čak crna. To će dati ženskim noktima neobično elegantan izgled. Folije, kamenčići, kamifubuki ili bujon mogu se koristiti kao dodatni elementi za dekoraciju. Neki manikiristi nude ukrašavanje ove vrste dizajna nježnim i profinjenim oblikovanjem.

Siva francuska s pletenim dizajnom

Pleteni dizajn manikira došao je do nas ne tako davno i to je učinjeno u krevetu ili sivim nijansama. U ovom trenutku sve je više zanimljivih ideja o implementaciji pseudo džempera. Te ideje leže u činjenici da moderni majstori unose u modu što više svijetlih i originalnih pletenih dizajna. Ovaj dekor izgleda lijepo, ali previše privlačan, što gubi značenje ugodne i jedinstveno nježne poruke. Ovaj tip manikure se izvodi pomoću gel ili gel lak premaza. Svaki sloj nanesenog pletenog uzorka osušen je ultraljubičastom svjetiljkom. Ornament može biti drukčije prirode, ali najvažnije je da je slika nalik na pletenu stvar.

Kombinacija sivog francuskog i cvjetnog otiska

Najčešći dekor manikura među modernim ljepotama je cvijeće. Oni mogu ukrasiti bilo koji dizajn nevena, čak i sive nijanse francuskog. No, vrijedi se prisjetiti da cvjetni tisak, izrađen u svijetlim bojama, može u potpunosti apsorbirati sivu jaknu i značenje dizajna dramatično će se promijeniti.Najbolje opcije za izradu cvjetnih pupova na sivoj jakni mogu biti crne ili bijele boje. Ove boje ne krše sve planirane strogosti dizajna francuskog. Za praktičnu primjenu boja, postoji mnogo zanimljivih ideja i uređaja (naljepnice, žigosanje). Neki majstori radije ručno oslikavaju gelove. To, naravno, poprima bogat i jedinstven izgled.

Francuski sivi mjesec

Dizajn manikura mijenja se svake godine i vraća staru, zaboravljenu na modu. Nedavno je iz mode izašla lunarna manikura, ali su se moderni stilisti odlučili vratiti na snagu ljepoti ovog dizajna. Njegovo značenje je vrlo originalno jer glavni poklopac vrhova ispunjava gotovo cijelu ploču nokta, ostavljajući samo malu rupu. Nalazi se u području kutikule. Rupa je uglavnom ukrašena iskricama ili ostavljena u prozirnom obliku.

Sivi francuski dizajn od tvida

Najpopularniji dizajn manikura u jesen i zimu se smatra tvidom. Opća je sličnost s pletenim manikirarom. Oba su savršeno u kombinaciji sa sivim nijansama laka. Za izvođenje manikure od tvida uzimaju se crni, sivi i bijeli lakovi. Sam obrazac nema poteškoća. Temelji se na jednostavnim linijama različitih veličina koje se nanose na vrh nokta.

Ovaj članak nudi najzanimljivije dizajnerske ideje sive francuske manikure. Nadamo se da će djevojke koje su smatrale da je siva dosadna drastično promijeniti svoje mišljenje i shvatiti da su u krivu.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime