Uvođenje školske uniforme pozitivno je prihvaćeno od strane većine roditelja i nastavnika. Ako je ranije dijete moglo pohađati školu u bilo kojoj odjeći i samo nejasno nalikovalo učeniku, onda su moderna djeca dužna nositi školske uniforme koje preporučuje školska uprava ili roditeljski odbor.

Opći obrazac za svu djecu uopće ne znači da će djeca biti odjevena u identične haljine i odijela za hlače. Naprotiv, suvremeni oblik karakterizira velika raznolikost modela, stilova, boja i drugih ukrasa. Svake školske godine postoje nove nijanse školske uniforme, osmišljene da promijene stereotipni pogled na crni oblik kao jedini mogući.

Donosimo vašu pažnju TOP-10 aktualnih trendova u školi koji će pomoći vašem djetetu da izgleda elegantno, privlačno i potaknuti ga na plodan proces učenja.

Školska moda za djevojčice: najbolje ideje o slici učenika

Školska garderoba djevojaka je vrlo raznolika.Ovdje i haljine, i sundresses, brojni stilovi suknje, hlače, prsluci i bluze. Iz cijelog asortimana morate odabrati stvarno kvalitetnu i praktičnu stvar u kojoj će dijete hodati tijekom cijele školske godine.

Trend 1. Školske haljine za djevojčice

Trend ženstvenosti i prirodnosti može se pratiti u školskoj modi za djevojčice. Udobne hlače zamijenile su slatke i zavodljive školske haljine s odjecima sovjetskih modela. Haljine plave, sive, zelene izgledaju sjajno s čipkastim ovratnicima i manžetama u snježnobijelom dizajnu.

Školske haljine nisu odabrane samo od strane učenika osnovnih škola, već su takvi modeli vrlo popularni kod srednjoškolaca koji više vole haljine u blizini ureda.

Trend 2. Vijci i nabori

Odrasla moda i ovdje se manifestirala. Ludost za ruffles, frills i drugih valovitih elemenata lako zaglavi u školi mode. U trendu bluza, haljina i sundressa s ukrasima, suknje s baskima, modeli godine s rufflesima na rubu i mnogi drugi modeli.

Međutim, nemojte pretjerati s volanima na jednoj slici. Odaberite stvoriti školski pribor samo jedna stvar s ruffles, ostatak elemenata treba biti sažet i suzdržan što je više moguće.

Trend 3. Školska moda za djevojčice: karirani motivi

Školska uniforma u kavezu postaje sve popularnija. Takvi modeli izazivaju misli prestižnih obrazovnih ustanova u Velikoj Britaniji, Škotskoj i drugim europskim zemljama. Boje školskih uniformi mogu uključivati ​​2-3 nijanse. Obično su to crvene, zelene, sive boje, koje su kombinirane po izboru proizvođača. Sama stanica može biti ravna, dijagonalna iu drugim izvornim verzijama.

Kockasta školska uniforma postupno zamjenjuje monokromne modele. Prvi koraci u ovu školsku odoru s kombinacijom karikature i monofona.

Trend 4. Jakne, prsluci i jakne za djevojčice

Prsluci i jakne dodaju poslovnu, službenu notu školskoj uniformi. Djevojke izgledaju dobro i strogo. Modeli se također mogu izraditi u kockastoj ili monofonijskoj verziji.

Jakne i jakne odlična su alternativa za pletene tople veste, koje na kraju gube oblik i postaju prekrivene kuglicama.

Trend 5. Školska uniforma: moda za nabrane suknje

Takvi davno zaboravljeni modeli kao nabrane suknje ponovno su stekli popularnost. Suknje naborane ili nabrane dobro su poznate sovjetskim učenicama koje su, uz pomoć takvih modela, željele barem malo proširiti svoju školsku odjeću.

Plišane suknje model su koji izgledaju sjajno u jednobojnoj verziji, iako nisu isključeni i karirani modeli. Modeli reljefiranja pridonose slici učenice jednostavnosti i neposrednosti. Zahvaljujući tome, nabrane suknje su popularne ne samo za učenike osnovnih škola, već i za učenike srednjih škola.

Trend 6. Škola mode 2018-2019 za dječake

Izraditi nešto radikalno novo u školi za dječake je vrlo teško, pogotovo kada su u pitanju prvaci. Jedina novost sezone može se nazvati stilskim stilovima jakni, nestandardnim nijansama košulja i upotrebom šarenog tiska umjesto jednostavnih tekstura.

U novoj školskoj godini, odaberite majicu u plavoj, krem ​​boji za vaše dijete. Takvi modeli izgledaju manje formalno i najprikladniji su za svakodnevno nošenje. Što se tiče jakni, trend je skraćena jednostruki modeli s 1-2 gumba.

Trend 7. Školski modni trendovi: natjecanje za klasične hlače

Srednjoškolci su sretniji. Za njih su dostupni takvi modeli školskih hlača koje su neprihvatljive za prvake. Dizajneri su za momke pripremili nekoliko nestandardnih hlača za školu, uključujući culottes, izrezane modele, školske gaćice. Za svakodnevnu uporabu, takvi su modeli neophodni.

Trend 8. Školska moda za tinejdžerke: čipka posvuda

Službeni pravilnik o odijevanju u školi ne isključuje uporabu izvorne odjeće s dizajnom čipke, koja je toliko popularna u odrasloj dobi.Čipka se može predstaviti svugdje. Koristi se za dekoraciju rukava i čitav prostor bluze, kao ukras suknje, u obliku ovratnika i kravata.

Nježna i ženstvena, skromna u školi - tako izgleda dizajn čipke u suvremenom obliku za učenike.

Trend 9. Modna škola

Bordo boja je novak u školskoj uniformi, ali odmah su voljeli učenike i njihove roditelje. Hue izgleda suzdržano, aristokratsko i bogato. Osim toga, psiholozi su primijetili pozitivan utjecaj tamnocrvene boje na emocionalno stanje djeteta. Hue je u stanju probuditi u djetetu žudnju za novim znanjem, emocionalno ga smiriti, prilagoditi se pozitivnim rezultatima rada. Istovremeno je potrebno izdvojiti burgundski samo jedan predmet školske garderobe, primjerice prsluk.

Trend 10. Kravate i ogrlice za djevojčice

Čini se da se jednostavan stil školske bluze može mijenjati uz pomoć snap-on kravata, ovratnika i leptira. Danas se u prodaji može naći veliki broj ručno-modnih modela, koji uključuju elemente čipke, plave, smeđe i sive materijale prikladne za osnovnu školsku uniformu. Pogledajte fotografije koje smo predstavili i vidjet ćete kako je atraktivna i kako u školi ova kombinacija izgleda.

Školska moda nije niža od odrasle. Djeca također žele izgledati elegantno i lijepo. Zadatak roditelja je da slušaju mišljenje svog djeteta, kombiniraju ga sa svojim praktičnim idejama o školskim uniformama i izaberu model koji će zadovoljiti obje strane.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime