Tattoo - moderna vrsta body arta, čija povijest seže daleko u prošlost. U ovom trenutku, uz pomoć tetovaža, muškarci i žene demonstriraju svoju individualnost i jedinstvenost, nastojeći da im slika postane privlačnija i seksi. Što se tiče odabira skice, većina preferira biljke i životinje, natpise i amajlije, slike poznatih ličnosti ili likova. Međutim, jednako je zanimljiva opcija i tattoo kartice, čije se skice mogu naći u javnoj domeni.

Vrijednost igraćih karata u tetovaži

Ako govorimo o igranju karata, one imaju suprotne vrijednosti, a mnogi vjeruju da su slike modernih karata preuzete iz posebnih srećnih Tarot karata. Čini se da su kartice uređaj za bezazleno kockanje, u kojem su i odrasli i djeca oduševljeni. S druge strane, svaki znak i boja skrivaju posebno značenje i čarobno značenje koje se ne daje svima.

Vrijednost tetovaže s likom karata na prvom mjestu ovisi o tome koje su boje i vrijednosti odabrane za skicu budućih tetovaža. Usput, zvuči nevjerojatno, ali podjela po boji nam je donijela kršćanstvo. Karte su glavni simbol blasfemije, jer odražavaju nepoštovanje prema Isusu Kristu i njegovim patnjama, smrti. Razlog tome leži u činjenici da kartice imaju izravnu vezu s Kristovom mukom. Vrh je simbol crnog koplja koje je probilo Isusova rebra, križ - simbol križa na kojem su ga razapeli, glava simbolizira spužvu s octom, a tambur je nokti kojima je Spasitelj bio pričvršćen za križ.

U tom smislu, važno je odrediti hoće li takva tetovaža ukrasiti tijelo ili je bolje pronaći manje bezopasnu opciju. Naravno, mnogi kritičari tijekom godina pokušali su pobiti tu interpretaciju i dokazati da to nije istina, a karte su apsolutno siguran objekt i simbol. Međutim, nije moguće dokazati suprotno, stoga je u kršćanskoj percepciji karte izrazito negativan simbol koji odražava grijeh u svim njegovim manifestacijama.

Kartice za muškarce

Kao što znate, muškarci uz pomoć tetovaža pokušavaju pokazati svoju snagu, vodstvo i hrabrost. Za karte se najčešće koriste etnički, keltski i tradicionalni stil. Vrijednost igraćih karata na tijelu čovjeka ovisi o odijelu, kao io vrijednosti kartice koja je korištena pri izradi skice. U davna vremena, tetovaža kartice na tijelu čovjeka je simbol grijeha i razvrat, blasfemije i amoralnost, dakle, to je izazvalo osudu, a ne radost.

Sada je odnos prema tetovažama lojalniji, dakle predstavnik jačeg spola, prikazujući na svom tijelu crtež s kartama za igru, ne smatra se izopćenim ili ateistom. Tattoo kartice u suvremenom svijetu odličan su način da pokažete svoju originalnost i osjećaj okusa. Vrhunski as na čovjekovom tijelu simbol je autoriteta, moći i liderskih osobina jer je on najviša karta na palubi (ako ima 36 karata). Ništa manje atraktivna opcija je joker kartica (najviša karta koja pobjeđuje čak i asove).

Kartice za djevojke

Djevojke također ne žele držati korak s modom i koristiti tetovažu sa slikom karata na svom tijelu. Kao što znate, djevojke odabiru tendere s jarkim bojama i glatkim linijama kako bi prikazale svoju ženstvenost, ljepotu i krhkost na slici. Međutim, tetovaža kartice - to nije najpopularnije rješenje među djevojkama. Obično ih biraju svijetle i nepredvidive djevojke koje stavljaju sliku karata na vrat, ruke ili prste.

Kartice za tetoviranje u zatvorima

Kao što znate, u zatvoru mnoge obične i potpuno bezopasne tetovaže imaju radikalno različite vrijednosti i uglavnom su negativne. Što se tiče karata, često se koriste u zoni, a njihova vrijednost ovisi o odijelu i vrijednosti kartice. Križ je odijelo za lopove u pravu, a vrh je simbol lopova u vlasti. Tamburine su katale, kockari i prevaranti. Ali srce je od posebne važnosti i najnegativnije, jer se u zatvoru ovaj simbol primjenjuje na tijelo ljudi s nekonvencionalnom orijentacijom ili tzv.

Tetovaže s likom karata popularne su ne samo u muškim nego iu ženskim zatvorima. U načelu, značenje ovdje nije puno drugačije, tako da je tambura također simbol prevaranata, križa i vrha - samo za lopove, ali srce je odraz onih osuđenih za izopačen stav (pedofilija).

Mjesto i crteži tetovaža

Tetovaže s likom karata posebno su popularne među ljudima koji vole kockanje. Da bi privukli sreću i sreću, muškarci stavljaju sliku karata na svoje ruke, a crtež se sastoji od nekoliko karata, kao da su bačene u igru. Ako se tattoo kartica ne koristi kao simbol farta, već jednostavno ukras, onda se može postaviti na bilo koji dio tijela. Na primjer, žene radije stavljaju sliku na vrat, lopaticu ili trbuh, rjeđe na rebra ili ruke.Što se tiče muškaraca, oni preferiraju velike figure koje se nalaze na ključnoj kosti, prsima, ramenima ili leđima. Općenito, izbor mjesta za tetoviranje ovisi o boli, osobnim željama kupca i veličini skice.

Tattoo kartice se obično koriste kako bi pokazale svoju moć i snagu, vodstvo i autoritet u društvu. U ovom slučaju, tetovaže se izvode na agresivan način, nadopunjujući ih lubanjama ili prskanjem krvi. Također je tražena slika karata, kao da je zakopana u plamenu. Ništa manje popularna opcija - kombinacija karata sa simbolima smrtonosnih grijeha ili samoga vraga. Što se tiče djevojaka, koriste mekše i delikatnije dodatke, primjerice, bobice, cvijeće, siluetu voljene osobe. Ako govorimo o stilovima, bolje je dati prednost jednoj od sljedećih tehnika primjene:

  • Nove jagodice ili stare jagodice.
  • Graffiti.
  • Realizam.

Popularne skice tetovaža s kartama:

  • Poker kombinacije.
  • Ace od pikova.
  • Srdačna dama - ženska verzija.
  • Kartice s kockama.
  • Kombinacija karata s kuglom za kuglanje (obično se odabire crna lopta s brojem 8).
  • Kartice i čipovi - poker tema.
  • Šaljivdžija

 

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime