Tetoviranje je oblik moderne umjetnosti koji omogućuje muškarcima i djevojkama da svoje tijelo učine jedinstvenijim i atraktivnijim. Pomoću tetovaže možete izraziti svoju individualnost, osobito prirodu i način života. Moderna umjetnost tetoviranja uključuje niz stilova, od kojih je najpopularniji stil realizma. Realizam - jasno i točno izvođenje slike što je moguće bliže izvorniku. Tetovaža u stilu realizma nije samo lijep crtež, već i visoki stupanj majstora koji može stvoriti realnu sliku koja privlači pozornost drugih.

Tattoo realizam: vrijednost za muškarce i djevojke

Kao što znate, gotovo sve tetovaže primijenjene na ljudsko tijelo imaju određeno značenje, skriveno značenje koje može utjecati na ljudski karakter i njegovu sudbinu.Što se tiče slika izrađenih u stilu realizma, one nemaju posebnog značenja i samo su dekorativne prirode, a vlasniku daju estetski užitak. Tetovaža u stilu realizma je slika tijela koja može "oživjeti na koži", zadovoljavajući druge i nositelja svojom ljepotom i originalnošću.

Tetovaže napravljene na realističan način dobra su prilika za prikazivanje vaše omiljene slike na vašem tijelu, primjerice, srodne duše, omiljenog lika ili glumca, kućnog ljubimca ili bilo kojeg drugog značajnog objekta. U ovom slučaju, vrijednost tetovaže ovisi samo o činjenici da je uložena od strane vlasnika. Ako tetovaža treba biti lijepa, ali nije povezana s određenom slikom, onda preferiraju uzorke, boje ili kompozicije iz filmova ili crtića.

Crno-bijele i boje tetovaže u stilu realizma

Nosivi crteži, izrađeni u stilu realizma, mogu biti crni i bijeli, i boje. Izbor palete boja nije ni na koji način ograničen, stoga sve ovisi o mašti i željama kupca. Što se tiče crno-bijele tetovaže, ona se koristi pri punjenju portreta voljenih ili glumaca, scena i likova iz filmova ili igara na tijelu. Ništa manje lijepe su cvijeće, životinje i ukrasi, crni i bijeli.

Što se tiče boja tetovaža, nema ograničenja, u boji iu obliku tetovaže i skice. Učinak prisutnosti postiže se igranjem svjetlom i sjenama, tako da možete koristiti cijelu paletu boja. Izgled tetovaže i njezina privlačnost prvenstveno ovise o vještini, iskustvu i umjetničkom talentu majstora. Stručnjak za kvalitetu obavit će tako realističnu tetovažu da će slika oživjeti na koži, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

Tattoo realizam na ramenima, leđima i drugim dijelovima tijela.

Tetovaža, prikazana u stilu realizma, ima atraktivan izgled, izvorna je i ispada da je "živa" zahvaljujući visokoj pojedinosti skice. Većina majstora kaže da je ovaj stil teži od ostalih, jer samo ima toliko nijansi. Posebna značajka tetovaža u stilu realizma je velika veličina kompozicije, budući da je nemoguće izraditi malu tetovažu što preciznije, a nemoguće je prikazati sve detalje.

Budući da tetovaža u stilu realizma mora imati velike veličine, prsima, leđima, ramenima i podlaktici, kukovima, rebrima ili stražnjici bit će optimalan dio tijela za tetoviranje. Prednost tih područja tijela neće biti samo činjenica da majstor ima veliku horizontalnu ravninu za rad, već i prisutnost potkožnog masnog tkiva, čija će glavna zadaća biti smanjenje boli. Još jedna originalna verzija koju koriste muškarci je tetovaža na realističan način na teladi.

Dostojanstvo tetovaža u stilu realizma

Tetovaže, izrađene u stilu realizma, imaju niz prednosti i prednosti u usporedbi s drugim tetovažama. Glavni plus je nedostatak ograničenja, jer za tetovažu možete odabrati bilo koju skicu. Idealna skica je fotografija koja se mora "kopirati" na tijelo kupca. Općenito, tetovaže u stilu realizma su dobre kvalitete i visoke točnosti.

Realizam se može kombinirati s drugim stilovima, uključujući:

 • Chicano - stil, koji se smatra jednim od područja realizma.
 • Organics.
 • Orijentalna.
 • Biomehanika.

Skice i tehnologija izvođenja

Kao što znate, način primjene tetovaže u stilu realizma na tijelo smatra se vrlo složenim i dugotrajnim procesom. Tehnologija je sljedeća:

 • Odabir skice i profesionalnog čarobnjaka. Prilikom odabira slike, kvalificirani tattoo umjetnik trebao bi pomoći da slika bude što kvalitetnija i točnija, jer se inače može pojaviti u obrascu tijela i njegovom izgledu.
 • Priprema. Majstor se bavi poboljšanjem kvalitete skice, radeći na njoj uz pomoć grafičkih urednika.
 • Proces punjenja tetovaže na tijelu. Najodgovornija i dugoročna faza, koja zahtijeva razradu svih najsloženijih i manjih detalja.

Kao što je spomenuto ranije, tetovaža u stilu realizma nije ograničena na nikoga i ništa, pa za tetovaže, možete odabrati bilo koju temu slike i skicu, koja će se najviše svidjeti. Inspiracija za stvaranje tetovaža može biti bilo što, bilo da je to idol, filmska scena, kućni ljubimac ili voljena osoba. Realizam je stil koji dopušta ostvarivanje raznih smionih ideja, zbog čega će osoba postati vlasnik “žive” nosive slike.

Motivi napravljeni na realan način koji se traži:

 • Slika biljaka izvrsna je opcija za djevojke koje žele staviti na svoje tijelo ljiljane, ruže ili druge atraktivne cvjetove.
 • Slike životinja - više tražene među muškarcima koji imaju predatore, kućne ljubimce ili tropske životinje - oživljavaju na njihovoj koži.
 • Ukrasi, stilizirani metal ili drvo.
 • Fantastični motivi - pogodni za žene i muškarce. Djevojke prikazuju jednoroge, vile i druga nestvarna stvorenja na svojim tijelima. Što se tiče muškaraca, oni više vole zmajeve, vanzemaljce, scene iz filmova ili računalnih igara.
 • Portreti su obično fotografije bliskih ljudi, likova iz filmova, omiljenih glumaca ili glazbenih izvođača.
 • Tattoo u 3D.
 • Lubanja i zombiji.
 • Cyberpunk - biomehaničke strukture koje su dio tijela. Ova verzija tetovaže je u posebnoj potražnji, jer privlači ljepotu i plaši vjerojatnost izvedbe.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime