sadržaj:

  1. Ženske torbe: boje i otisci za jesen 2019
  2. Trend broj 1: vrećice okruglog i polukružnog oblika
  3. Trend # 2: Torbe s lancima
  4. Trend # 3: Klasični modeli
  5. Trend # 4: kombinacija nekoliko vrećica
  6. Trend # 5: Torbice za struk
  7. Trend broj 6: vreće neobičnog oblika
  8. Trend # 7: mikro vrećice za prsa
  9. Trend # 8: Ruksaci
  10. Foto-izbor modernih torbi za jesen 2019. godine

Modni trendovi u svijetu pribora često se mijenjaju. Naravno, postoje klasični proizvodi koji iz godine u godinu ostaju u modi. No, ipak, svaka djevojka treba proučiti najnovije vijesti i glavne trendove kako bi stvorila relevantne slike. Danas nudimo detaljnije razgovor o vrećama koje će biti u modi u nadolazećoj jesenskoj sezoni 2019. godine.

Ženske torbe: boje i otisci za jesen 2019

Jedno od glavnih pitanja koje djevojke postavljaju pri odabiru vrećice: koja će boja biti relevantna u nadolazećoj sezoni? 2019. ne bi se trebali usredotočiti na to, jer raspon boja nije ograničen.U jesenskoj sezoni dopuštene su ne samo neutralne, pastelne nijanse, već i svjetlije, hrabre varijante.

Posebno vrijedi spomenuti razne grafike koje su prisutne u mnogim zbirkama. Pravi fashionistas i oni koji vole eksperimentirati sa slikama, preporučujemo da kupite torbu s životinjskim otiskom. Ovaj dodatak definitivno neće biti najsvestraniji u ormaru, ali on je taj koji diversificira uobičajene slike.

Razne slike u stilu pop arta na vrećicama - nisu neuobičajene. Ovaj je dodatak jedan od najmodernijih u jesenskoj sezoni i ostaje relevantan čak iu poslovnom stilu.

Sve više, kombinacija nekoliko otisaka u jednoj vreći. Najčešće - to je kavez i životinjski uzorak. Ovo rješenje izgleda prilično hrabro, ali u isto vrijeme elegantno.

Dodatni dekor također igra značajnu ulogu u vizualnoj percepciji torbe. Na primjer, kožni rubovi bilo koje duljine daju retro-zvuk.

Zauzvrat, kamenčići, šljokice i šljokice sve više se koriste za stvaranje ne samo večernjih dodataka, nego i svakodnevnih. Glavna stvar - odabrati pravi stil za sliku.

Trend broj 1: vrećice okruglog i polukružnog oblika

Prošle godine dizajneri su u zbirkama predstavili vrlo neobičan oblik torbe. Ovaj trend brzo su cijenile modne osobe, tako da će 2019. godine i ovi dodaci biti u modi. Preporučamo da ne gledate samo na okrugle i polukružne vrećice, već i na loptu. Izgledaju ne manje atraktivno.

Što se tiče dizajna takvog pribora, raspon boja nije ograničen. Kao što je dekor često se koristi rub, lijep vez, makrame ili utiskivanje. Sve će to biti prikladno čak i na maloj torbici.

Trend # 2: Torbe s lancima

Ako klasične trake, ručke dosadno, preporučujemo da pogledate alternativnu opciju u obliku lanaca. Ova tehnika nije nova, ali 2019. ponovno je postala popularna.

Važno je napomenuti da vam ovaj pristup omogućuje da sami promijenite lance. Odnosno, ovisno o situaciji, svaka moda može predstaviti torbu na novi način, samo zamjenom ručki. Mogu biti tanke, s velikim prstenovima ili čak dvostrukim, trostrukim.

Trend # 3: Klasični modeli

Da ne spominjem stroge klasične torbe. Oni će uvijek biti relevantni bez obzira na godišnje doba. Glavna stvar - odabrati univerzalni hlad. To može biti vrećica crne, plave, bež ili sive boje. Takve su opcije prikladne za sva godišnja doba.

Ako su standardne nijanse dosadno ili ako želite dodati svijetle detalje slici, preporučujemo da kupite odgovarajući pribor. Vrećica od nane, mrkve ili crvene boje neće se zanemariti. Pogledajte sjajne proizvode sa životinjskim ili karatnim otiskom. Naravno, u ovom slučaju, potrebno je kompetentno napraviti sliku tako da ne izgleda vulgarno.

Trend # 4: kombinacija nekoliko vrećica

Modni trend prošle godine i dalje je relevantan 2019. godine. Ovo je kombinacija dvije torbe u jednom setu. Međutim, nisu svi proizvodi prikladni za to. Vrlo je važno da imaju nešto zajedničko. Na primjer, isti materijal, boje ili dizajn. Samo u ovom slučaju, kit će izgledati elegantno.

Trend # 5: Torbice za struk

Mnogi stilisti kažu da će se vrećice struka uskoro povući u pozadinu. Možda će se to uskoro dogoditi, ali sigurno ne u nadolazećoj jesenskoj sezoni. U najnovijim kolekcijama predstavljene su još modernije, praktične opcije.

Torbice za remene, koje se sastoje od dva dijela na jednom pojasu, izgledaju prilično neobično. Ova opcija se može koristiti kao naglasak u crno-bijelom luku u bilo koje doba godine.

Trend broj 6: vreće neobičnog oblika

Unatoč raznovrsnim vrećama, proizvodi neobičnih oblika uvijek privlače mnogo više pažnje. Torbe za piramide, asimetrični proizvodi - ovo je samo mali dio trenutnih modela.

Trend # 7: mikro vrećice za prsa

Prošle godine mikrokontroleri koji se nose na ramenu ili na vratu došli su u modu. Dizajneri nude da ih nose umjesto privjesaka. Ovaj format dodatne opreme izazvao je dvosmislenu reakciju.S jedne strane, izgledaju vrlo atraktivno i udobno ih nose. S druge strane, mikro-vrećice imaju značajan nedostatak - veličinu. Naravno, u njih se gotovo ništa ne može staviti. Možda je maksimalna kreditna kartica ili nekoliko računa. Ova opcija pogodna je samo za večernji izlazak ili šetnju, ali ne i za svakodnevni život.

Trend # 8: Ruksaci

Za one koji ne vole torbe, preporučujemo da kupite nekoliko vrsta naprtnjača. Na izložbama je prikazan niz mogućnosti, među kojima možete pronaći nešto prikladno za sebe. Ruksaci mogu biti mali, veliki, rasuti ili strogi. No, najsvestranija opcija je torba za preoblikovanje, koja se može pretvoriti u ruksak za nekoliko minuta. Ova opcija je pogodna za svaku djevojku.

Foto kolekcija modernih torbi za jesen 2019

Naravno, svaki trend uključuje neograničen broj vrećica u različitim bojama. Stoga smo pripremili foto izbor dodataka koji će biti relevantni u jesenskoj sezoni 2019. godine.

Naravno, svaka djevojka ima vlastite preferencije u pogledu pribora. Ipak, napominjemo da je glavni trend jesenske sezone kombinacija izvornog dizajna i praktičnosti. Ova kombinacija dizajnerima je omogućila da u posljednjih nekoliko godina stvore jednu od najboljih i najsvestranijih kolekcija torbica.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime