sadržaj:

  1. Kako napraviti zlatni francuski?
  2. Crna i zlatna jakna
  3. Bijela francuska sa zlatom
  4. Crvena i zlatna jakna
  5. Moderan francuski sa zlatnim dizajnom

Francuska manikura već je dugo postala moderna. Zbog toga mnoge djevojke smatraju da je to previše jednostavno i banalno. Naime, godišnje se pojavljuju modni noviteti, uz pomoć kojih možete klasični dizajn predstaviti na nov način. U 2019. trebate obratiti pozornost na francusku zlatnu boju.

Kako napraviti zlatni francuski?

Prije svega, djevojke se pitaju kako točno napraviti taj ili onaj dizajn. U slučaju jakne u zlatnoj boji, sve je vrlo jednostavno. Ali puno toga ovisi o tome jeste li sami ili u salonu napravili manikuru.

Preporučamo ljubiteljima kućne manikure kupiti metalni lak. Zatim na cijeloj površini nokatne ploče treba primijeniti neutralnu nijansu. Može biti ružičasta ili bež. Nakon sušenja vrhovi noktiju moraju biti pokriveni zlatnim lakom.Rezultat je elegantna, moderna manikura u samo nekoliko minuta.

Oni koji vole izraženiji aktivni sjaj trebali bi dobiti sjaj ili sjaj. Prvo, glavnu boju treba nanijeti na nokte. Zatim uz pomoć kista ili točkica možete prebaciti iskre na vrhove noktiju. Zapamtite da je u ovom slučaju važno koristiti gornji sloj. Budući da će spriječiti ljuštenje iskre i sigurno učvrstiti dizajn.

Da biste pojednostavili zadatak izrade takvog dizajna, možete koristiti posebne naljepnice. Već imaju oblik jakne. Dakle, jedino što treba učiniti je prenijeti ih s papira na ploču za nokte i, ako je potrebno, podrezati. Općenito, ovaj dizajn izgleda vrlo privlačno. Osim toga, proces registracije noktiju će potrajati dosta vremena. I to se slaže s teškom prednošću u uvjetima modernog ritma života.

Treba napomenuti takav način stvaranja zlatne jakne, poput folije. Ovaj dekor omogućuje postizanje uniformnog, spektakularnog premaza na noktima. Ako želite, možete ga eksperimentirati. To jest, napraviti premaz ne samo glatko, nego i poderano. Izgleda nevjerojatno lijepo i općenito vizualno pretvara poznati dizajn.

Crna i zlatna jakna

Možda je jedna od najpopularnijih kombinacija boja crna i zlatna jakna. I nije važno koliko će se nijansi koristiti. Vrlo često, crna boja je baza, dok se zlatna nijansa koristi za ukrašavanje linije osmijeha. Zbog takvog očiglednog kontrasta, manikura je zasićena, umjereno svijetla. Najčešće se odabiru za različite praznike.

Također, crvena i zlatna boja mogu se primijeniti na liniju osmijeha. To znači da crna boja djeluje kao baza. Zlatni lak ili dekor je naglasak tijekom dizajna. Takva manikura naglašava sofisticiranost slike, pa se vrlo često radi.

Bijela francuska sa zlatom

Ne manje popularna je i kombinacija bijelog i zlatnog. Manikura s njihovom upotrebom često je skromnija. Savršena je za nježnu i romantičnu prirodu.

Osim toga, ovaj dizajn je osobito popularan u ljetnoj sezoni. Činjenica je da se dobro slaže s mnogim slikama i idealna je opcija za odmor.

Često ovu opciju odabere nevjesta za vjenčanje. Na ovaj dan, svaka djevojka želi sve da ide savršeno. Stoga su svi detalji slike doslovno osmišljeni do najsitnijih detalja.

Glavna stvar u ovom slučaju je bijela. S druge strane, zlatna se boja koristi samo kao naglasak. To može biti mala slika, posuta bljeskovima ili puni pokrov nevena na prstenu. U svakoj od opcija, manikura se ispostavlja svečanom, ali u isto vrijeme suzdržanom i konciznom.

Crvena i zlatna jakna

Elegantna, odvažna jakna u crvenoj i zlatnoj boji izabrana je daleko od svih djevojaka. Činjenica je da je takva manikura osobito svijetla i uvijek privlači pozornost. Stoga je vrlo važno odabrati pravu kombinaciju nijansi kako ne bi bila vulgarna.

Ova opcija je često odabrana kako bi proslavili Novu godinu, rođendan i druge važne događaje. Sve zato što je vrlo aktivan i izgleda sjajno kao naglasak na slici.

Moderan francuski sa zlatnim dizajnom

Kao što je gore spomenuto, količina zlata u dizajnu može biti potpuno drugačija. Stvar je u tome što želite postići.

Ljubitelji ne previše aktivnog dizajna trebaju pogledati dizajn čipke. Pretpostavlja se prisutnost tankih okićenih linija u maloj količini. Zbog toga izgleda da je manikura svježa i vrlo originalna. Po želji, može se nadopuniti malom količinom kamenčića.

Francuska manikura često se kombinira s geometrijskim dizajnom. U ovom slučaju, glavni su uglavnom crni. Izravno crtanje također se može izvesti u ovoj nijansi. Zlatna boja se često koristi samo kao naglasak na noktima, gdje se primjenjuje dizajn.Zahvaljujući toj kombinaciji, manikura je diskretna, ali ujedno i svijetla.

Ostale opcije su prihvatljive, pa se nemojte bojati probati nešto novo. Primjerice, u stilu minimalizma, češće se koristi bijela boja. Zbog toga je dizajn u cjelini neutralan i koncizan.

Kao što je poznato, klasična jakna često se kombinira s cvjetnim otiskom. U ovom slučaju, ona je također relevantna. Nježni pupoljci ili veliki cvjetovi samo će upotpuniti dizajn i učiniti ga još privlačnijim. I uopće nije bitno da li će biti nacrtana ručno ili će biti naljepnica ili klizač.

Jedan od najnježnijih i najromantičnijih smatra se uzorkom u obliku leptira. Izgledaju nevjerojatno lijepo s jaknom u zlatnoj boji. Također, sve češće, djevojke preferiraju manikir s uzorkom u obliku životinja ili životinjskog otiska. U ovom slučaju, to je doista skladna kombinacija.

Francuska manikura u boji zlata odlična je alternativa klasici. Zahvaljujući različitim uzorcima i dodatnim dekorima, svaka manikura će izgledati elegantno i moderno. Budite inspirirani idejama u zbirci fotografija i hrabro ih provedite.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime