Zbog velike raznolikosti tetovaža, svatko može odabrati savršenu opciju za sebe. Neki odabiru neobične uzorke u geometrijskom stilu, dok drugi pažljivo proučavaju slike raznih životinja, ptica ili ljudi. Naravno, svaka tetovaža ima svoje značenje. Ali ponekad je bolje ne sakriti je iza slike, nego je prenijeti u obliku natpisa. Ovu opciju najčešće biraju djevojke za sebe, prenoseći značajnu frazu u svom životu na svoje tijelo.

"Ali bez tame nikada nećemo vidjeti zvijezde"

"Budi hrabar, idi gdje se dobro osjećaš"

Pravila za odabir mjesta za primjenu natpisa za tetoviranje

Tetoviranje je još jedan način da se naglasi vaša individualnost i privlačnost. Zato je ova vrsta umjetnosti ostala popularna dugi niz godina. Usput, ponekad tetovaža je izvrsno rješenje, zahvaljujući kojem možete maskirati ožiljak od operacije. Ako je to vaš slučaj, svakako se posavjetujte s liječnikom prije zahvata.

"Ona leti s krilima hrabrosti"

"Ja nosim tvoje srce u svom"

"Vjerovala je u sebe, s tom vjerom živjela"

Treba napomenuti da je vrlo važno odabrati pravo mjesto za nanošenje tetovaže u obliku natpisa. Stoga ćemo detaljnije razmotriti značajke primjene na svaku od njih.

"Ti si u mom srcu"

"Još uvijek rastem"

Ramena i ruke

Možda najpopularnije mjesto za tetovažu u obliku natpisa može se nazvati upravo ramenima i rukama. Na primjer, veliki natpisi često se izrađuju na ramenu ili s velikim brojem riječi. U stvari, ovo područje može se postaviti tetovaža bilo kojeg fonta i veličine.

"Imam cijeli svijet"

"Radost života"

- Živjeti. Voljeti smijeh "

"I to će proći."

Što se tiče zgloba, onda stavite na njega minimalističke opcije. To joj omogućuje da se sakrije, ako je potrebno, pod sat ili široke narukvice.

"Živjeti jedan dan"

"Koga se bojim"

"Ono što je Bog ujedinio, čovjek se neće podijeliti."

"Ovo je dobro"

Unatoč velikoj popularnosti ove zone, iskusni majstori još uvijek ne preporučuju tetoviranje. Činjenica je da će koža često biti pod utjecajem sunčeve svjetlosti, što znači da se uzorak s vremenom može promijeniti. Ali ne biste se trebali uznemiriti, jer ga možete vratiti uz pomoć ispravka.

"Vjeruj svojoj borbi"

"Sve što nije učinjeno, sve je najbolje"

„Hrabri”

„Osmijeh”

Tetovaža na gležnju, stopalu i gležnju izgleda vrlo privlačno. Najčešće djevojke odabiru ovu zonu za male fraze ili ih nadopunjuju malim uzorcima. Ovo je stvarno sjajan način za ukrašavanje elegantne ženske noge. Ali ipak vrijedi napomenuti da je za mnoge postupak vrlo bolan. To je zbog činjenice da je koža na ovom području vrlo tanka i blizu kosti.

"Glavna stvar je odanost, a ne pojavljivanje"

"Voli me više"

„Neustrašivi”

"Ti si moje sunce"

„Mir. Hrabrost. mudrost "

„Obitelj”

Jedan od najpopularnijih područja za tetoviranje natpisa u djevojčica je hip. Njegova veličina omogućuje vam da stavite prilično velik tekst, pa neki čak i odabrati cijele pjesme. Osim toga, ako ispravno postavite natpis, možete naglasiti lijepu liniju savijanja kuka.

"Ali bez tame nikada ne bismo vidjeli zvijezde"

Nepobitna prednost tetovaže na ovoj zoni je mogućnost da ga sakrijete ako je potrebno. I također činjenica da je razina bolnosti postupka znatno niža, za razliku od drugih mjesta.

"Hrabro ne slomiti"

"Vjerovala je u sebe ..."

Tattoo na ramenu i leđima uvijek izgleda vrlo atraktivno, bez obzira na njihovu veličinu. Proces primjene tetovaže u tim područjima često nije previše bolan, što je snažan argument za mnoge djevojke.

"Ja pripadam svojoj obitelji"

"Živjela je, smijala se, voljela i napuštala 1936-2016."

Tattoo naslovi: kako odabrati jezik?

Nekoliko godina, među stranim jezicima, vođa je natpis na latinskom jeziku. Unatoč činjenici da se taj jezik ne koristi kolokvijalno i smatra se mrtvim, mnogi ga još uvijek biraju. Možda zato što pomaže sakriti vrijednost tetovaže od vani.

"Ljubav pobjeđuje sve"

"Sjeti se života"

No, u svakom slučaju, vrijedi odabrati samo onu opciju koja utjelovljuje, motivira, podsjeća na značajne događaje ili životne ciljeve. Neki biraju fraze o ljubavi, samorazvoju ili prolaznosti života. Morate biti sigurni da će nakon nekoliko godina ta fraza ostati relevantna.

"Leti na vlastitim krilima"

"Leti na vlastitim krilima"

Sljedeći najpopularniji jezik za natpise tetovaže je engleski. Većina ljudi ga proučava, stoga budite sigurni da neće uspjeti sakriti značenje. Jedini način je odabrati mjesto koje je gotovo uvijek pod odjećom.

"Nakon toliko godina?", "Uvijek"

"Sve što nije učinjeno, sve je najbolje"

“Bog je našao srce da nam dokaže. On uzima najbolje.

"Sreća je stvarna kada je zajednička"

- Zaboravite na rizik i prihvatite posljedice. Ako je to ono što želite, onda se isplati! "

"Slijedi svoje srce"

Što se tiče značenja, na ovom jeziku djevojke najčešće biraju fraze koje su povezane s ljubavlju, strastom, majčinstvom. Također, često možete vidjeti tetovažu koja utjelovljuje životne vrijednosti osobe. Na primjer, obitelj, ljubav ili ime voljene osobe. Vrlo često su popraćeni odgovarajućim brojkama minimalne veličine.

"Pobjeda u mojim žilama"

“Usklađenost duše s gorućim srcem

"Volim te beskrajno"

"I to će proći."

Kako odabrati font?

Mnogi još uvijek vjeruju da je najvažnije odabrati frazu ili riječ koja im odgovara. Naravno, to je od velike važnosti, jer se tetovaža primjenjuje na tijelo za život. No, kako bi izgledao stvarno atraktivno, morate odabrati pravi font i odlučiti o veličini i stilu. Imajte na umu da mnogo toga ovisi o jeziku na kojem ste odabrali natpis, kao io zoni položaja.

"Leti na vlastitim krilima"

"Stvori sebe"

„Hrabrost”

Da biste se nosili s ovim brže, možete zatražiti pomoć od majstora koji će napraviti tetovažu za vas. Pregledajte katalog radova, među kojima je svakako nešto vrijedno. Osim toga, iskusni stručnjak će vam reći kako će odabrana fraza izgledati bolje.

"Prvo ljubite sebe"

"Sjeti se tko si"

"Budi sretan"

"Ograničeni ste na okvir koji ste postavili za sebe"

Sljedeći način je korištenje web-mjesta s mogućnošću odabira fonta za tetoviranje. Usput, u mnogim trgovinama ova usluga je besplatna, zahvaljujući kojoj možete brzo pronaći pravu opciju.

„Gospodari”

Ona će mi šaptati mudre riječi: "budi tako" (Beatlesi "Neka bude")

- Pravo mjesto. Pravo vrijeme

"Ja sam zato što si ti"

Ako imate talent umjetnika ili se bavite slovima, moći ćete samostalno prikazati ono što trebate. Preporučamo da na odabrano područje primijenite skicu kako biste se uvjerili da se ova opcija savršeno uklapa.

"Najmračniji od svih prije zore"

- Bio sam njegov anđeo. Sada je on moj

"Studirati"

Nakon što ste odabrali sve, prijavite se za konzultaciju s majstorom, koji će iznijeti svoje mišljenje i možda savjetovati nešto zanimljivo.

„Uvijek”

"Povjerenje bez granica"

"Dosta sa mnom"

Tattoo fotografija s natpisom

Mnoge djevojke žele dobiti tetovažu. Netko sumnja u potrebu za tom željom, dok drugi ne mogu pronaći za sebe savršenu frazu ili font. Zato smo pokupili lijepe opcije, među kojima ćete sigurno pronaći nešto prikladno.

"Breathe"

"Proći će."

"Što god se događa"

"Ti me štiti, ja te štitim"

"Slijedi zvijezde"

„Voljeni”

"Ti si moje sunce"

"Rođen da bude sretan"

"Tko si ti"

"Prije i poslije"

"Volim te"

"Naša veza je vječna"

"Ne sanjaj svoj život, živi svoj san"

- Tvoj sam. Ti si moja

"Budite mirni"

»Nebo je više od mene. Zemlja je ispod mene. Pali u mene. "

"Moj dio je zauvijek"

Izbor tetovaža u obliku natpisa zapanjujuća je raznolikost. Osim toga, za razliku od realnih crteža, uvijek možete pronaći jedinstvenu opciju koja je prava stvar za vas. To može biti samo jedna riječ, fraza ili čak strofa vlastite izvedbe.

Volite li tetovaže u obliku natpisa?

1 KOMENTAR

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime