sadržaj:

  1. Značajke klasične jakne
  2. Francuske ideje za dizajn
  3. Francuski za kratke nokte
  4. Izbor fotografija 2019

Klasični dizajn u obliku jakne uvijek će biti u modi, bez obzira na sve trenutne trendove. Osim toga, majstori noktiju svake godine predstavljaju nove, zanimljive mogućnosti oblikovanja, uzimajući u obzir utvrđena pravila i tehnike primjene. Koji dizajn bi trebao biti odabran 2019. godine? Sada ćete saznati više o tome.

Značajke klasične jakne

Kao što znate, ovaj dizajn sugerira tanku traku na liniji osmijeha u bijelom. Glavna pozadina može biti u svijetlo ružičastoj, breskovoj ili bež boji. Smatra se da je ova kombinacija najskladnija. Stoga, dizajn ostaje relevantan apsolutno u bilo kojoj slici ili situaciji.

Prilikom odabira ove vrste dizajna, imajte na umu da ne izgleda dobro na bilo kojem obliku noktiju. Majstori noktiju kažu da će najoptimalniji biti ovalni, bademasti i četvrtasti nokti. Međutim, vrlo je važno da su linije mekane, blago zaobljene.Sve to samo će naglasiti sofisticirani dizajn i dati slici posebnu eleganciju.

Ako se klasik čini previše dosadnom, zapamtite da je uvijek možete malo promijeniti. Izvrstan dodatak će biti stilski crteži ili ukrasni predmeti. Općenito, svaka od ovih metoda može značajno preoblikovati manikuru.

Ovisno o vašim željama, francusku jaknu možete izvesti ne samo u klasičnim nijansama. Odaberite bilo koju drugu opciju na temelju njezine relevantnosti u određenoj sezoni. Na primjer, u proljeće djevojke preferiraju mekane pastelne boje, dok ljeti svijetle boje postaju najpopularnije.

U jesenskoj sezoni uglavnom se koriste prigušene nijanse koje su idealne za tematske crteže. Zimi se manikure često rade u hladnim i tamnim bojama. Zahvaljujući tom odvajanju mnogo je lakše odabrati odgovarajuću boju kako bi se stvorila moderna manikura.

Klasične francuske dizajnerske ideje

Usprkos prisutnosti mnogih trenutnih tipova dizajna, servisna jakna i dalje je jedna od najmodernijih i najrelevantnijih. Ovo je klasična verzija, ali ne isključuje razne crteže kao dodatak.

Sjajan sako

Protivnici klasika trebali bi pogledati neobičniju izvedbu dizajna. Djevojke sve češće odabiru sjajnu jaknu. U tu svrhu na vrh nevena nanosi se traka laka, a na vrhu se nanosi sjenilo s blještavilom s tankom četkom. Rezultat izgleda nevjerojatno lijepo. Ova manikura pogodna je za večernje i posebne prigode. U ovom francuskom vizualno vrlo različitom od uobičajene verzije.

Dizajn vjenčanja

Svaka djevojka, vjenčanje je poseban, dirljiv događaj. Dakle, izbor dizajna noktiju, kao i bilo koje druge pojedinosti na slici, sve stane s posebnim uzbuđenje. Nije teško pogoditi da je francuski - najsvestranija opcija. Uostalom, to se uklapa apsolutno bilo koji stil i izrezati haljinu.

Po želji, može se nadopuniti tematskom slikom. Primjerice, silueta mladenke na prstenu ili buketu odgovara boji odluke o odmoru. Često djevojke odabiru jedva primjetne cvjetove kao dizajn ili jednostavno nadopunjuju manikir s iskricama i kamenčićima. Postoji bezbroj opcija i svaka nevjesta ima pravo odabrati za sebe najbolje među njima.

Neobična manikura s dekorom

Izrada nevena ne samo pomoću slike. Da biste postigli izvorni učinak, možete koristiti čak i dekorativne elemente. Za to se sve više koriste posebne folije. Mali otisci na vrhovima ili osmijeh s takvim dizajnom izgleda nevjerojatno lijepo. No, u ovom slučaju potrebno je odabrati pravu shemu boja.

Zaslužuje vašu pažnju na dekor stavke pod nazivom "gossamer". To je posebna gel-boja, s kojom možete napraviti razne crteže. Zahvaljujući strukturi istezanja na noktima, najbolje je dobiti apstraktne trake. Usput, jedna od glavnih prednosti rada s ovim materijalom je jednostavno rukovanje. To jest, čak i početnik može to podnijeti. Rezultat u svakom slučaju će biti pristojan.

Francuski i mjesecni manikir

Nekoliko godina, ne samo francuska jakna smatrana je klasikom, već i kombinacijom s mjesečevim dizajnom. Ova dva crteža savršeno se nadopunjuju, dok za eksperimente postoje mnoge ideje.

Ovaj dizajn ne mora biti standardan. Negativni styling prostora i geometrijski obrasci postaju sve popularniji. Sve to vam omogućuje da na novi način pogledate novu manikuru.

Manikura s natpisima

Relativno novi trend u svijetu noktiju - raznovrsni natpisi na noktima. To mogu biti imena omiljenih robnih marki, citati ili motivacijski izrazi. Savršeno se kombiniraju s klasičnim dizajnom.

Učinite ovaj dizajn najlakšim načinom za iskusnog majstora. Međutim, to ne znači da ga je nemoguće primijeniti kod kuće. Za to ćete morati kupiti posebne naljepnice ili kupiti komplet za žigosanje.Svaka opcija daje drugačiji rezultat, ali, ipak, izgledaju vrlo lijepo.

Twist jacket

Nešto originalnija varijacija klasike - twist-french postaje sve važnija 2019. godine. Ova tehnika uključuje kombinaciju dvaju nijansi na vrhu nokta. Zbog toga dizajn izgleda vrlo neobično i značajno se razlikuje od uobičajenog dizajna.

Povratna jakna

Ako vam je standardno rješenje dosadno, vrijeme je za invertirani ili obrnuti dizajn. Možete ga napraviti s nizom lakova ili metaliziranih traka. Svaka opcija izgleda atraktivno na svoj način.

Klasični francuski na kratkim noktima

Naravno, ovaj tip dizajna najčešće se izvodi na čavlima srednje duljine. Ali to ne znači da bi vlasnici kratkih noktiju trebali tražiti drugu opciju. Naprotiv, servisna jakna s vrlo tankim prugama sada je u modi.

Moderna klasična jakna: izbor fotografija 2019

Suvremena francuska manikura značajno se razlikuje od onoga što je ranije bilo relevantno. Ali zapamtite da je još uvijek važno pridržavati se glavnih značajki, nadopunjujući dizajn zanimljivim detaljima.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime