U današnjem svijetu, odabir frizure za djecu obično se daje ne manje vremena i pažnje nego odraslima. Zato je prije odlaska djeteta frizeru vrijedno istražiti modne trendove koji će biti relevantni za 2018. godinu. Na primjer, za dječake ne postoje posebna ograničenja, a to znači da možete pogledati i kratke opcije i izdužene frizure.

Što tražiti pri odabiru šišanja za dječake?

Atraktivna frizura ne ovisi samo o iskustvu frizera, već io djetetovoj kosi. Stoga je vrlo važno uzeti u obzir strukturu kose i njihovu debljinu.

Osim toga, jedan od glavnih čimbenika izbora je dob djeteta. Najmanja kosa uvijek je pahuljasta i nije jednaka po duljini. Stoga je bolje napraviti najjednostavniju frizuru, bez suvremenih manifestacija.

Dječaci iz tri godine će pristupiti drugim, originalnijim opcijama. No, vrlo je važno ne pretjerivati, jer duge niti mogu uvelike ometati i zbuniti se.A to će neminovno utjecati na raspoloženje djeteta.

U starijoj dobi, od tri do šest godina, dječaci su skloni eksperimentiranju. Često im ne smeta pokušati napraviti novu frizuru. Stoga potražite zanimljive opcije.

Školska dob idealna je za stvaranje lijepih, stilskih frizura. Osim toga, djeca vrlo često vrlo točno izražavaju kako žele gledati. U ovom trenutku, roditelji moraju podržati inicijativu kako bi dijete imalo priliku da se dokaže.

Međutim, ne samo da ti faktori igraju važnu ulogu u procesu odabira frizure. Uvijek razmotrite skladišnu prirodu djeteta. Uostalom, skroman, pomalo sramežljiv dječak vjerojatno se neće ugoditi sa frizurom "mohawk". Aktivne bebe su najprikladnije za kratke frizure koje ne zahtijevaju posebnu njegu.

Za rast kose za voluminozniju frizuru treba razmisliti. Morate biti sigurni da će se vaš dječak moći pobrinuti za čistu kosu i po potrebi češljati kosu.

Moderne frizure za dječake 2018

Različite frizure za dječake koje će biti relevantne u narednoj godini je stvarno iznenađujuće. Ali ne slijedite samo trendove. Pokušajte se usredotočiti na sklonosti vaše bebe. Podržavajući ga, pomoći ćete u stvaranju ispravnog samopoštovanja i samopouzdanja.

kratka frizura

Većina dječaka odabire kratke frizure, jer je mnogo lakše brinuti se za njih. A ako vaše dijete odabere takvu mogućnost, nemojte ga prekrižiti. Možda se tako osjeća najudobnije.

Odgovarajuće šišanje ježa za dječake bilo koje dobi. Lagan je, uredan i ne zahtijeva poseban stil. Za frizuru izgledala uredno, trebali biste redovito posjećivati ​​frizera. Ali ako to nije moguće, onda čak i kod kuće to može biti malo osvježenje.

Ako želite, frizuru možete učiniti kreativnijom. Dovoljno je samo upotrijebiti pjenu za teksturu i lagano podići kosu prstima. Takav stil izgleda posebno elegantno na dječjim zabavama i drugim događanjima.

Cezar

Još jedna lagana, kratka i vrlo popularna frizura je Cezar. Njegova značajka je mali prasak, unatoč činjenici da ostatak kose ostaje prilično kratak. Baš kao i prethodna verzija, lako se čisti i ne zahtijeva dodatnu instalaciju. Zato ga moderni dječaci toliko vole. Ali ako je potrebno, šišanje "Cezar" savršeno pretvara u mohawk.

kapa

Jedna od najpopularnijih opcija za frizure za dječake je kapa. Izvrstan je za ravnu kosu i naglašava sjaj dječjih očiju. Ova frizura na kovrčavoj kosi izgleda još privlačnije. Stoga budite sigurni da vaše dijete neće ostati bez pozornosti.

Neosporna prednost frizure "kapa" je sposobnost eksperimentiranja. Zbog različitih duljina kose i šiške, slika će izgledati potpuno drugačije. Po želji možete napraviti i rastanak ili češalj.

poluboks

Moderna i moderna frizura s punim pravom može se nazvati poluproizvod. Njega biraju ne samo dječaci, već i odrasli muškarci. Karakteristična značajka ove frizure su kratka kosa na sljepoočnicama, kao i dulji pramenovi od čela do vrha.

Frizeri preporučuju djeci da čine frizuru ne pisaćim strojem, već škarama. To omogućuje da se ne ozlijedi struktura kose koja još nije u potpunosti formirana.

Gavroche

Ova frizura ima minimalne razlike u odnosu na prethodnu verziju. Glavna značajka je dulja kosa u sredini. Ostatak može biti dug i kratak. Osim toga, ova frizura osobito lijepo izgleda na kovrčavi kosi.

No, za razliku od prethodne verzije, Gavrosh frizuru treba oblikovati tako da kosa izgleda uredno. Stoga, prije nego što odete frizeru, pitajte dijete hoće li to učiniti.

Kovrčava frizura

Moguće je malo preobraziti uobičajenu frizuru i dodati originalnost mogućim pomoću figuriranih traka.Budite sigurni da će joj se svidjeti svaki dječak. Osim toga, 2018. godine to će biti posebno važno.

Ali nemojte to činiti sami. Potrebno je malo više vremena, tako da je vjerojatnost da će vam beba biti dosadno vrlo visoka. Bolje je upisati se u poseban dječji frizerski salon, gdje će iskusni majstori učiniti sve brzo i učinkovito.

Najjednostavnija opcija su ravne pruge. Složeniji su kovrče i neobični oblici. Usput, uopće nije potrebno da ih seče simetrično. Takav obrazac na jednoj strani izgleda mnogo bolje.

Od trenutnih frizura 2018. možete pronaći nešto prikladno za svakog dječaka. Svakako poslušajte njegove želje i ne zaboravite ponuditi svoju pomoć pri polaganju. Uostalom, jedini način na koji možete usaditi želju da izgledate uredno i elegantno.

A što mislite o neobičnim frizurama za dječake?

1 KOMENTAR

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime