Kontrastna kombinacija crne i bijele boje dugo je bila briga za predstavnike industrije ljepote. Yin i Yang, crni donji bijeli vrh, elegantna crna haljina i bijela biserna ogrlica - to nije potpuni popis kako možete zamisliti ove dvije suprotne boje.

Crno-bijela manikura: stotine crno-bijelih ideja

Suprotnosti konvergiraju - fraza, koju posebno vole djevojke, koje je često navode u područje osobnih odnosa. Crno-bijelo je u potpunosti u skladu s ovom tvrdnjom, crno-bijeli dizajn će biti prava blagodat za fashioniste koji preferiraju strog i lakonski stil.

Klasični tonovi - idealni za uredski stil, društvena događanja ili zabave. Postoji veliki broj opcija za kombiniranje crno-bijelog na noktima: od apstraktnog crteža do najnovijih trendova s ​​kamenčićima i jedinstvenim tehnikama.

Crno-bijela umjetnost noktiju nikada neće nestati iz stila. Slični dizajni često se pojavljuju na modnim pistama.Na primjer, na showu Trasy Reese, modeli su se pojavili s bijelom manikurom, dopunjenu crnim trokutima na rubu ploča noktiju.

Crno-bijela manikura 2018: popularne tehnike i ideje za dizajn

Ove klasične boje na nov način manifestiraju se u nestandardnim tehnikama i izvornoj izvedbi. Koristeći učinak kontrasta, možete stvoriti realističnu umjetnost noktiju: od Batman stila do biserne ogrlice na noktima.

Crno-bijela mramorna manikura

Mramorna manikura je nova i vrlo popularna tehnika koja izgleda jezgrovito i estetski u crno-bijeloj tehnici. Stvaranje takve slike je jednostavno kod kuće. Da biste to učinili, nokti su prekriveni bijelim lakom, bijeli, crni i bazni lak se miješaju zasebno na komadić folije. Uz pomoć fine četkice ili štapića, gotova smjesa se nanosi na nokte, stvarajući poderane linije.

Izgleda zanimljiva tehnika "razvoda" u crno-bijeloj tehnici. Izvodi se pomoću komadića filma koji se pritisne na nokat. Lak za nokte chaotically mixed, stvarajući cvjetni i vrlo originalni crtež. Od prvog puta teško ćete moći izvesti mramornu manikuru, ali nakon 2-3 pokušaja moći ćete se nositi s tim zadatkom.

Crno-bijela točkasta manikura

Dizajn dotsom čak i početnik. Dovoljno je staviti glavni lak na nokte, na primjer, bijeli, umočiti točkice u crni premaz i obojiti točke različitih promjera na noktima. Možda za svečanu prigodu takav dizajn nije prikladan, ali to će biti najbolja opcija za zabavu svakodnevnog nail arta.

Crno-bijela manikura za kratke nokte

Na kratkim noktima isprobajte novu tehniku ​​izvođenja ovih popularnih tehnika koje se nazivaju okvir. Bit metode leži u činjenici da na noktu u isto vrijeme crta liniju "osmijeha" i obrnute bazalne rupe. Kao rezultat toga, dobivate neku vrstu okvira u kojem će vaš nokat biti zatvoren. Ovaj dizajn izgleda jezgrovito na noktima ovalnog oblika, u obliku badema.

Mjesečeva manikura u crno-bijeloj boji

Tradicionalna mjesečna manikura ove sezone također je prošla kroz transformaciju. Jednostavno bojenje radikalne rupe izgleda previše jednostavno, varijante s negativnim prostorom, rupe neobičnog oblika - trokutaste, dvostruke, obrnute, došle su zamijeniti.

Crna i bijela jakna

Francuski je ove sezone napravljen ne samo bijelim osmijehom, nego je i radikalno novom crnom bojom s neobičnim oblicima. Glavna promjena koja je dodirnula jaknu bio je oblik "osmijeha". Izvrsno izgleda manikura s trokutastim rubom, u obliku srca i drugim neobičnim opcijama.

Crno-bijela manikura s negativnim prostorom

Tehnika negativnog prostora je dizajn s neobojenim dijelom ploče nokta. Možete ga imati apsolutno bilo gdje, često u podnožju nokta, ali prihvatljivije su dodatne mogućnosti.

Crno-bijeli ombre

Crno-bijela boja posebno tajanstveno i elegantno izgleda kao ombre tehnika. Mogućnosti za manikir za gradijent. Osobito popularna opcija s rombom, gdje je svaki element obojen zasebnom bojom. Rezultat je koncizan, glatki prijelaz iz crne i bijele boje.

Pretpostavimo klasičnu verziju ombre tehnike, gdje je prijelaz načinjen od baze nokta do vrha i obrnuto. Gradijentna manikura izgleda neobično i elegantno, gdje se tranzicija odvija na svim prstima, tj. Crni lak na palcu postupno se blijedi na bijeli mali prst.

Crna i bijela čipkasta manikura

Lijep i delikatan uzorak otisaka prema želji mnogih modernih žena. Izgledaju nevjerojatno, osim toga možete sami napraviti takav uzorak. Na noktima možete nacrtati čipku četkom ili točkicama. Gotove ploče za žigosanje pomoći će vam da dobijete uzorak šara na noktima.

Crno-bijela geometrija manikura

Ozbiljnost linija geometrijske manikure savršeno se kombinira s crno-bijelom paletom boja. Organski izgledaju tanke crne pruge na bijeloj pozadini, geometrijski uzorci u obliku šahovske ploče, irske pređe, kaotične konglomeracije geometrijskih figura.

Crno-bijela manikura s kamenčićima

Takva manikura vrijedna je kraljevske osobe. Osobito je impresivan dizajn, načinjen u mat crnoj boji, a kamenčići na bijeloj podlozi zamjenjuju bijeli lak. Ukrasite neoznačeni nokat mramornom tehnikom ili cvjetnim otiskom, a ostatak noktiju obojite crnim ili bijelim lakom. Nemojte pretjerivati ​​s količinom kamenja. Tajna izuzetnog okusa je jedan ili dva prsta, ukrašena s nekoliko kamenčića.

Moderna crno-bijela manikura s uzorcima

Crno-bijeli dizajn - utjelovljenje elegancije i strogosti. Nesumnjivo je također moguće koristiti ove boje za svakodnevnu mladenačku umjetnost mladih s originalnim crtežima u obliku linije Batmana ili kardiograma. Ideje za kontrastnu masku manikura, glavna stvar je pokazati maštu i privući nokte, to je ono što duša leži. To mogu biti graciozno perje, mačje noge, maslačak, natpisi.

Kao što možete vidjeti, postoje samo dvije nijanse laka - crne i bijele, a ne razlog za stvaranje suhe i ujednačene nail art. Čak i uz njih možete biti originalni i osmisliti elegantan i jedinstven dizajn. Isprobajte jednobojnu manikuru i razumjet ćete uporabu tih boja u noktima tako neograničeno.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime