Crna i crvena manikura - izbor jakih i samouvjerenih žena koje točno znaju kako izgledati svijetlo i privlačno. Provokativna crvena nijansa u kombinaciji s crnom prestaje biti prkosna i vulgarna te se pretvara u elegantnu i sofisticiranu boju.

Izvorna kombinacija crne i crvene izgleda sjajno u svečanim, večernjim, mladenačkim, pa čak i uredskim lukovima. Važno je kako se ova kombinacija prikazuje, koje se metode dekoracije i dekoracije koriste za izradu manikira. U našem pregledu naučit ćete o najatraktivnijoj i originalnoj crno-crvenoj noktiji koja će zauvijek promijeniti vaš stav prema ovim nijansama.

Crna i crvena manikura: novi stilski nail art

Sadašnju sezonu s pravom možemo nazvati najodanijim u smislu nijansi i dekoriranja manikure. Gotovo sve ideje nail arta izgledaju prikladne i atraktivne, možda, uz iznimku presvijetlih neonskih nijansi i dizajna s pretjeranim ukrasima.Crvena nijansa u novoj sezoni izgleda opuštenije i manje agresivno. U trendu nail arta s bogatom grimiznom bojom, boje crvene zore, nijanse pomiješane s tamnocrvenom, grimiznom, koraljnom.

Profesionalni majstori predlažu korištenje kombinacije crne i crvene u sljedećim varijacijama:

 • Francuski i mjesecni manikir u crnoj i crvenoj boji
 • dizajn nagiba ili ombre
 • Galaksija-umjetnost s dodatkom svjetlucanja, oponašajući zvjezdanu prašinu
 • geometrijska neil art
 • dizajnira mramor ili vodeni efekt
 • nacrte s folijama ili folijom otpornim na toplinu
 • Manikura s dekorima pomoću pečata, umjetničkog slikanja, šara i pliša
 • dizajn slomljenog stakla

Anti-trendovi sezone bili su preglomazni nail art s 3D bojama, monogramima, naljepnicama, velikim stožastim kamenjem i metalnim figurama. Ako koristite sličan dekor u umjetnosti za nokte, učinite ih manje voluminoznim.

Francuski i mjesecni manikir crveni s crnom

Moderni francuski odavno prestao je biti klasičan pastel. Danas je "linija osmijeha" i cijeli prostor nevena oslikana u bilo kojoj nijansi koju želite. Kombinacija crvene i crne boje izgleda dobro u manikuri s jaknom i mjesecu. Nudimo nekoliko ideja za takvu originalnu i privlačnu umjetnost noktiju:

 • jednostavna francuska s bojenje glavne ploče nokta u crvenoj ili crnoj boji. Linija osmijeha se izvodi u kontrastnoj boji.
 • izvorni dizajn s obrnutim mjesecom i osmijehom. Rezultat je trendovski dizajn okvira koji vizualno povećava ploču nokta, koja je neophodna za vlasnike kratkih noktiju.

Trend posljednjih sezona - bušotina neobičnog oblika. Pokažite maštu i nacrtajte dijagonalnu, slomljenu, trokutastu, konkavnu liniju, mijenjajući njezinu veličinu i lokaciju.

Elegantna crvena i crvena manikura

Ombre manikura izvrsno izgleda na kratkim i dugim noktima. Štoviše, možete koristiti 2 ili više nijansi koje se postupno osvjetljavaju do ruba ploče nokta. Što se tiče crne i crvene manikure, onda je vrijedno koristiti crvenu boju s rubom nokta, a crnu da obojite ostatak prostora.

Učinkovito i atraktivno manikura izgleda u mat i sjajnom dizajnu. Koristite akrilni prah ili blještavilo kako biste naglasili uzorak, ukrasite rupicu korijena parom dijamanata. Ovaj dizajn će izgledati impresivnije i atraktivnije.

Crna i crvena manikura čipke

Kombinacija crne i crvene ne mora uvijek izgledati privlačno i prkosno. Čipkasti dizajn crne i crvene nail arta dat će vašim noktima finoću, gracioznost i eleganciju. Nije iznenađujuće da su sve delikatne i prozračne čipke popularne i među domaćicama i među poslovnim ženama koje žele preobraziti previše lakonski ured nail arta.

Uzorci čipke na noktima - idealni za svaku haljinu i sliku, a uporaba crne i crvene pomoći će manikuru učiniti luksuznom, originalnom i izvrsnom.

Stvaranje manikure od čipke je vrlo jednostavno. Dovoljno je koristiti pravu čipku, mrežicu, til ili poseban set za manikuru. Uzorak čipke je odličan jer izgleda prekrasno na dugim i kratkim noktima.

Crno-crvena manikura za kratke nokte

Tamne nijanse imaju mogućnost sužavanja prostora, pa je za vlasnike kratkih noktiju pitanje uvijek relevantno - koje nijanse koristiti kako bi manikura izgledala atraktivno i elegantno.

Nudimo nekoliko ideja koje će vam pomoći vizualno povećati kratke nokte i ukrasiti ih izvornim uzorcima:

 • koristiti geometrijske obrasce u umjetnosti noktiju - opcija win-win - trokut s kutom do ruba nokta, blokovi u boji, pruge s gradijentnim dizajnom ili dijamanti
 • dodajte još jednu nijansu - crno-crveni dizajn pomoći će osvježiti crnu ili crvenu nijansu koja se koristi za odvajanje glavnih tonova ili crtanje cvjetnih ili geometrijskih uzoraka
 • Odustani od velikih kamenčića ili metalnih figura - izgledat će glomazno na malom prostoru ploče nokta. Ograničite se na pigmente, perle, blještavilo ili druge sjajne površine kako biste dizajn učinili življim.
 • kombinirati crne i crvene nijanse s tehnikom negativnog prostora

Crvena i crna manikura s dizajnom: cvijeće, geometrija, kamenčići

Moderna nail art rijetko bez dizajna, crna i crvena manikura nije iznimka. Ovdje su dopušteni svi ukrasi koje ste koristili s drugim nijansama.

Kao "vrhunac" vaše crne i crvene nail art, upotrijebite:

 • cvjetni uzorci - manikura izgleda prekrasna s crvenom ružom na crnoj podlozi, apstraktnim cvijećem i drugom vegetacijom
 • akrilni pijesak - ukrasite ih oslikanim cvjetovima ili geometrijskim uzorcima, u potpunosti pokrijte 1-2 prsta akrilima
 • Crni kamenčići - izgledaju sjajno u kombinaciji s mat lakom, međutim na sjajnim crnim zrnima izgledaju ne manje impresivno. Ovaj dizajn će biti najbolji dodatak večernjem ili svečanom pramcu.

Crna i crvena manikura - kombinacija nije za svakoga. To je spektakularna, izazovna i privlačna umjetnost noktiju koju si može priuštiti samo samouvjerena djevojka koja je navikla na divlje poglede drugih. Naših 100 ideja crne i crvene manikure za vas, odaberite svoju omiljenu verziju i bez sumnje stvorite veliku noktnu umjetnost na noktima, koja će sigurno postati primjer za oponašanje.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime