San svake djevojke je lijepa i zdrava kosa. No, na putu prema tom cilju, mnogi imaju neke poteškoće. Ako naiđete na takav problem, najprije morate provjeriti svoje zdravlje. Ponekad, čak i zbog nedostatka vitamina, pati kvaliteta kose. Također je vrlo važno redovito podrezivati ​​vrhove i obavljati ovaj postupak u odgovarajuće dane. Zato ćemo razmotriti lunarni kalendar za 2018. godinu, koji će vam pomoći u rastu duge, luksuzne kose.

Savjeti za rezanje kose

Kao što kažu, ako žena želi promijeniti svoj život, počne se šišati. Često je to istina, ali još uvijek ne preporučujemo donošenje takvih odluka bez razmišljanja. Pokušajte sve izmjeriti i tek tada se prijavite za šišanje. Pažljivo birajte majstora koji će slušati vaše želje prema individualnim karakteristikama.

Obratite pozornost na mjesec kada planirate šišanje. Na primjer, ako želite brže rasti kosu, onda je bolje imati frizuru na rastućem mjesecu. Oni koji žele da im se kosa ne raspadne ili ne prestanu ispadati trebaju odabrati razdoblje opadanja mjeseca.

Mjesečeva frizura 2018

Pomoću lunarnog kalendara možete ubrzati rast kose ili ojačati korijenje. To će vam pomoći odrediti optimalan dan za ovaj postupak i pomoći da brzo postignete željeni rezultat.

Siječnja 2018

Naravno, 1. siječnja ne biste trebali posjećivati ​​frizera, osobito zbog dramatičnih promjena. Prema astrolozima, čak i ako ste sigurni u svog gospodara, bolje je da se prijavite za njega sljedećeg dana. Za ovaj ideal 2, 3 i 7. siječnja. Ovih dana doprinose rastu nove, snažne kose.

Postoji i nekoliko dana koji apsolutno nisu prikladni za frizure. To su 4, 10, 11 i 24. siječnja. Preostali datumi smatraju se neutralnim, tako da promjena duljine ne utječe na buduće stanje vaše kose.

Veljače 2018

Ovog mjeseca situacija je slična prethodnoj. Prvi dan nije prikladan za manipulaciju kose. Bolje je ovaj dan posvetiti njihovoj skrbi u obliku maski za jačanje. Za one koji žele rasti dugu kosu, preporučujemo da planirate putovanje frizeru u drugoj polovici mjeseca.

Povoljni su 2, 22-24, 27. i 28. veljače. Ovih dana su prikladne za sve frizure i boje. Ako ćete odrezati savjete malo, onda za to možete snimiti 11-13 veljače.

Ožujak 2018

Za razliku od prethodnih mjeseci, ožujak je izvrstan za eksperimentiranje s kosom. Ali još uvijek do 5 brojeva je bolje ne posjetiti salon. A u razdoblju od 6 do 8 i od 22. do 28. ožujka možete ne samo rezati, nego i bojati kovrče. Vjeruje se da su ovi datumi najpovoljniji ovog mjeseca.

Travanj 2018

Oni koji su planirali frizuru za travanj su vrlo sretni. Činjenica je da će, bez obzira na datum, kosa biti ojačana i poslušna. Ali ako želite povećati duljinu, svakako podesite završetke malo sljedeći mjesec. Najprikladniji dani za šišanje: 3., 10., 25. - 28. travnja.

Svibanj 2018

Ovaj mjesec je prikladan ne samo za frizure, već i za postupke bojadisanja, curlinga i njege. 1 i 2 se smatraju povoljnima, kao i razdoblje od 15. do 23. svibnja. Ovih će dana kosa učiniti zdravijom i jačom. U drugim terminima bolje je ne ići frizeru.

Lipanj 2018

Prvi ljetni mjesec je prilično bogat odgovarajućim datumima za rezanje kovrča. Ovisno o svrsi, odaberite željeni datum za ulazak u salon. Unatoč činjenici da je na početku mjeseca mjesec opadao, frizura u tom razdoblju neće pogoršati stanje kose. Ali ako želite ostvariti njihov rast, najbolje je za ovo 19. lipnja. Ne manje povoljni bi bili takvi datumi: 4-6, 11-13, 18, 20, 26 i 27. lipnja.

Srpnja 2018

Srpanj će zadovoljiti ne manje povoljne datume. Prema astrolozima, bolje je planirati putovanje u salon na 4., 10. i 11. broju. Malo brijanje završava i započinje proces rasta kose, ako se upišete majstoru u takvim razdobljima: 16-20, i 23-28. Pokušajte ne izvoditi manipulacije 6., 29. i 30. srpnja.

Kolovoz 2018

Kako bi se poboljšalo stanje kose i ubrzao proces rasta pomoći će vam šišanje na takve dane: 4., 16. i 17. kolovoza. Također se smatraju povoljnima 7, 9, 14, 21-25, 30. kolovoza. Preostali dani doprinose sporijem rastu, stoga pokušajte isplanirati put do frizera, uzimajući u obzir lunarni kalendar.

Rujan 2018

Rujan neće biti vrlo povoljan mjesec za pokuse s kosom. Na početku je moguće malo smanjiti vrhove, ali budući da će Mjesec u ovom trenutku opadati, nakon toga ne treba očekivati ​​intenzivan rast kose. U tu svrhu odaberite jedan od datuma: 10, 13-18, kao i 23. rujna.

Listopad 2018

Ovaj mjesec lako možete odabrati prikladan datum za šišanje, koji će dobro utjecati na stanje kose. Ti datumi uključuju: 10, 12-16, 18. i 24. listopada. Oni koji pate od prekomjerne lomljive kose i žele ih ojačati, trebali bi smanjiti vrhove 1. ili 6. listopada. Prema astrolozima, ovi datumi se smatraju najprikladnijim za takve svrhe. Preporučujemo da se ne prijavljujete na salon 23. travnja.

Studeni 2018

Posjetite kozmetički salon da biste promijenili frizuru najbolje za vrijeme mladog mjeseca. U studenom 2018. ovo se razdoblje očekuje 7. studenog.Dakle, ovaj dan, kao i sljedeći - vrijeme je da dogovorite sastanak s majstorom. Povoljna će biti i 9., 13., 15. i 21. studenog. Međutim, ako ste željeli da se šišate 19. dan, onda odgodite posjet i pokušajte da ne radite ništa s kosom.

Prosinca 2018

Prije početka nove godine bolje je ne činiti veće promjene. Malo možete nadograditi šišanje ili savjete 4, 5, 8, 11-14, 20 i 21 prosinca. Vjeruje se da je 16. broj bolje ne raditi ništa s kosom, kako se ne bi previše naškodilo.

Kada planirate putovanje frizeru, pokušajte obratiti pozornost na frizure lunarnog kalendara. Takva jednostavna metoda ne samo da raste kosa željene duljine, već je i ojača i učini zdravijim.

A što mislite o lunarnom kalendaru: slijedite mjesečeve faze, ili mislite da je takav pristup praznovjerje?

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime