S pojavom šelaka u svijetu noktiju, došlo je do ogromnih promjena. Djevojke više ne moraju graditi nokte s gelom ili akrilom, a mnogi su zaboravili koristiti najjednostavniji lak. To je zato što šelak objedinjuje snagu, sjaj, poput gela, i samo nevjerojatnu paletu boja. I to nisu sve prednosti ovog izvještavanja. Možda je jedan od najvažnijih njegova izdržljivost. Prema pravilima manikure bit će u dobrom stanju oko mjesec dana. I naravno, vrijedi spomenuti da šelak, ako se pravilno koristi, ne samo da ne šteti noktima, već ih i štiti od štetnih utjecaja okoliša.

Trenutačne mogućnosti projektiranja za shellac u 2017. godini

2017 omogućuje vam da napravite apsolutno sve eksperimente u dizajnu noktiju. A ovo je vrlo cool, jer možete pokazati svoju maštu, smisliti nešto novo, kreativno i biti u istom trendu. No, ako želite slijediti modne trendove, tada nudimo opcije za dizajn noktiju na fotografiji.Među njima ćete svakako pronaći upravo ono što će odgovarati ukusu, raspoloženju i stilu vaše odjeće.

Važno je napomenuti da su ove godine dobrodošli dodatni dekor i različite vrste bojenja. Poznati ombre efekt izgleda vrlo lijepo, pogotovo ako odaberete prave boje. Stoga, pokušajte kombinirati ne samo nijanse iz jedne palete boja, nego i kontrastne, svijetle opcije.

A uz pomoć raznih elemenata, kao što su viski, klizači i kamenčići, možete i najjednostavniju manikuru učiniti zanimljivom i posebnom.

Što se tiče dekoriranja, najpopularniji u 2017. godini pronašao je dva smjera koja se mogu činiti suprotnim. Prvi su geometrijski obrasci, tj. Rombovi, trokuti ili jednostavne linije. Kombinacija takvih uzoraka s francuskom manikurom izgleda vrlo kreativno.

Drugi je apstrakcija: točke i razvodi. Takva manikura pogodna je za kreativne pojedince. Međutim, ove opcije imaju mnogo zajedničkog. Oni su vrlo jednostavni da bi čak i početnik. U isto vrijeme, rezultat takvih eksperimenata definitivno će vas zadovoljiti, jer takav dizajn izgleda vrlo neobično.

Stvarne boje su još uvijek nijanse bež i drugih pastelnih boja. Ali čak i ako se to ima na umu, postoje iznimke koje dopuštaju korištenje tamnijih ili čak svijetle boje. Glavno je ispravno odabrati i kombinirati ih.

Francuski i mjesecni manikir sa šelakom

Kao što znate, francuska manikura je već dugo stekla status klasika. Ali to ne znači da ga mogu koristiti samo žene srednjih godina. Naprotiv, sve češće je biraju mlade djevojke koje žele naglasiti nježnost i eleganciju svojih ruku. Ili onima koji vole svijetle, šarene verzije manikure.

U 2017. godini, ne samo jakna, već i mjesec manikura vratili su njegovu popularnost. To je zato što izgleda prilično zanimljivo i elegantno. I čak pogodan za rad u uredu. A da biste stvorili ozbiljniju verziju, upotrijebite dodatni dizajn. Primjerice, kamenčići, klizači, skupni ili pleteni uzorci.

Također majstori noktiju savjetuju pokazati maštu i koristiti nove tehnike. To može biti pomaknuta linija osmijeha, to jest, nagnuta u odnosu na vertikalnu os. Ili napravite nekoliko linija osmijeha. Vrlo zanimljiv izgled kombinacija je jakne i mjesečeve manikure. Najpopularnije opcije su kada osmijeh i rupa imaju istu boju ili kontrast. Ako se ne bojite pokusa i svijetle kombinacije, onda pokušajte napraviti osnovu takve manikure različite boje.

U zadnje vrijeme, crtež je postao vrlo popularan kada je linija osmijeha ili rupa nestandardnog oblika. Na primjer, u obliku srca, valova ili ravnih linija. Takve su mogućnosti prikladnije za odmor ili tematske zabave.

Elementi dekor u dizajnu

Premaz šelaka izgleda vrlo lijepo zbog ugodnog sjaja. No, unatoč tome, mnoge djevojke vole nokte da imaju dodatni dizajn. Što će biti u modi 2017.? Da vidimo.

Kao i prošle sezone, kamenčići ne gube važnost. Takav element dekor izgleda najbolje u kombinaciji s francuskom manikuru. To vam omogućuje da stvorite svečanu, svečanu verziju dizajna. Najčešće ga nevjesta preferiraju kao vjenčanje. No, budući da je prirodnost ove godine u modi, važno je koristiti kamenje u umjerenim količinama. Nekoliko kamenčića na dva nokta izgledat će prilično koncizno, ali lijepo. Pokušajte ne izbjegavati rasipanje kamenja na nokte, tako da ne izgleda vulgarno.

Sljedeća, ne manje popularna verzija dizajna noktiju - klizači. Primjenjujući ih je vrlo jednostavno, glavna stvar nije žuriti i slijediti neka pravila. Prije nanošenja važno je pokriti nokte sa šelakom i osušiti. Nakon toga, u vodi morate lagano navlažiti klizač i nanijeti na nokte. I onda upotrijebite popravljač. Ova tehnologija omogućuje spremanje slike u izvornom obliku.No, vrlo je važno da ga odaberete ispravno, tako da je klizač u kombinaciji s bojom šelaka u stilu i boji. Važno je napomenuti da klizači, koji imitiraju čipku, izgledaju posebno ženstveno.

Dizajn s takvim elementom dekoriranja kao "razbijeno staklo" izgleda vrlo zanimljivo i neobično.

Škotska vrpca se ne koristi tako široko kao prethodne verzije. Ali upravo s njegovom pomoći možete stvoriti jasne, uredne linije za grafički uzorak. Također možete odabrati bilo koju boju i debljinu. Uz pomoć takve vrpce, možete jednostavno nadopuniti jednostavnu, diskretnu manikuru s zanimljivim geometrijskim uzorcima.

U zaključku možemo reći da je šelak odlična opcija za oblaganje noktiju. Zahvaljujući njemu moći ćete nekoliko tjedana uživati ​​u zadivljujućem dizajnu. Nakon uklanjanja šelaka nokti će izgledati zdravi i jaki.

Ostavite odgovor

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime